Oldal frissítése

Vélemények: Merabell Aqua G3/8"-G3/8", 80cm

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) Merabell Aqua G3/8"-G3/8", 80cm témával kapcsolatban? Nálunk 1 felhasználó egyelőre 5 csillagból 1,0-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) Merabell Aqua G3/8"-G3/8", 80cm termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) Merabell Aqua G3/8"-G3/8", 80cm megvásárlása után te is írsz értékelést.
Merabell Aqua G3/8"-G3/8", 80cm - Bekötőcső
Merabell Aqua G3/8"-G3/8", 80cm
Szállításra kész 1 db
8 490 Ft
Kosárba
Anonim felhasználóflag
Értékelve: 2023. 11. 24., változat: Merabell Aqua G3/8"-G3/8", 80cm
Hitelesített vásárlás
Teljes mértékben szemét. A gyártó a weboldalon azt állítja, hogy a tömlő AISI 316L rozsdamentes acélból készül. A kicsomagolás után azonnal észrevettem, hogy rozsdás volt belülről lásd. Fénykép. Mégis összeszorítottam a fogaimat, és rá akartam kötni a WC-re. Semmi kevesebb, hogy csak 2 menetet rögzítsen az eredeti páncélozott tömlőhöz képest, lásd a képet. Így nem tudtam elkapni a menetet a töltőszelephez. Néhányszor próbáltam nyomni, és mindig legfeljebb egy negyed szálon sikerült elkapnom. Miután néhányszor kipróbáltam, a szeleptartó eltört. Szóval köszönöm a tömlő gyártójának! Még aznap visszaküldöm a tömlőt. Nem akarok mást látni ettől a gyártótól!
Rövid szál
A tömlő belül rozsdás volt, látod. Fotó
0 ×Jelentés

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10