Oldal frissítése

Vélemények: MENALUX C92

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) MENALUX C92 témával kapcsolatban? Nálunk 9 felhasználó egyelőre 5 csillagból 4,4-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) MENALUX C92 termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) MENALUX C92 megvásárlása után te is írsz értékelést.
MENALUX C92 - Porszívófej
MENALUX C92
Szállításra kész > 10 db
7 490 Ft
Kosárba
Vásárló, Budapestflag
Értékelve: 2024. 03. 26., változat: MENALUX C92
Hitelesített vásárlás
Kipróbáltam. Küldöm vissza.
olcsó
egy forintot sem ér.
Azonnal leáll, amint egy kis nyomás éri a kárpiton.
0 ×Jelentés
Branislav, Bratislava Iflag
Értékelve: 2022. 03. 21., változat: MENALUX C92
Hitelesített vásárlás
Jól működik, a teljesítmény óriási, még a zaj is. Viszont ha hosszú hajat tekersz bele, esélyed sincs. Teljesen szét kell szedni és ollóval vágni. Szóval vigyázz, tényleg csak kevés a szennyeződés a szőnyegeken. Nagy plusz a legelterjedtebb 35 mm-es csövek hosszabbítása, egyébként a beépített furat csak 32 mm.
teljesítmény és mechanika
klasszikus 35 mm-es hosszabbító
nem alkalmas hosszú hajra
nem lehet könnyen szétszedni
zaj
0 ×Jelentés
René, Štitáreflag
Értékelve: 2021. 08. 28., változat: MENALUX C92
Hitelesített vásárlás
Super
0 ×Jelentés
URP s.r.o., Praha 2flag
Értékelve: 2015. 11. 27., változat: MENALUX C92
Hitelesített vásárlás
A kefe valóban kis méretű, ami ebben az esetben előnyös. Ideális segítője a kárpitok tisztításának, különösen az autóban. A meghajtóturbina nagyon hatékonyan készült, ami biztosítja a kefe problémamentes pörgését még alacsony porszívóteljesítmény mellett is. Az általános benyomás nagyon pozitív. Ajánlom.
0 ×Jelentés
Miroslavflag
Értékelve: 2015. 11. 05., változat: MENALUX C92
Hitelesített vásárlás
Eléri, amire szükségem volt - kiszedi a macskaszőrt -, és tökéletesen illeszkedik a ROHSON R-143 porszívóhoz, amely a kefét a minimális teljesítményfokozaton pörgeti.
0 ×Jelentés

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15