Oldal frissítése

Vélemények: Meliconi 807025

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) Meliconi 807025 témával kapcsolatban? Nálunk 3 felhasználó egyelőre 5 csillagból 3,7-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) Meliconi 807025 termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) Meliconi 807025 megvásárlása után te is írsz értékelést.
Meliconi 807025 - Távirányító
Meliconi 807025
Megszűnt
Stanislav, Most 1flag
Értékelve: 2023. 09. 01., változat: Meliconi 807025
Hitelesített vásárlás
A nagybátyámnak vásároltam, aki rosszul lát - ideális a TV és a DVB vezérléséhez. Az illesztőprogram a Samsungon alapértelmezés szerint van hangolva - hibátlanul működött, így megpróbáltam a DVB AB Crypto dobozunkra hangolni, és körülbelül 2 perc után megtalálta a frekvenciát, és minden úgy működött, ahogy kellett. A távirányítón egy gomb vált a TV és a DVB között. Aztán elmentem, hogy ráhangolódjon a nagybátyám TV Philips és DVB Hyundai. A tévé rögtön ment, de a DVB-vel kicsit megizzadtam, mert mindig az első frekvencián, amit a meghajtó talált, a DVB-t nem lehetett kikapcsolni. Ezért megpróbáltam tovább hangolni (mindig kihagytam azt az idősávot, ahol a rossz frekvenciát találtam), és néhány perc múlva működött. Minden úgy működik, ahogyan kell, de nem 100%-ban, mert a meghajtó mindkét frekvenciát kombinálta. Például a hangerőt a TV-n keresztül szabályozza. De alapvetően úgy működik, ahogy kell, anélkül, hogy a TV és a DVB között váltani kellene. Tehát végül is elégedettség.
Néhány nagy alapgomb, amelyek elegendőek a normál működéshez
Könnyen beállítható az Ön igényeinek megfelelően
Vezérlés 2 készülékhez
Ha elsőre nem töltődik be teljesen helyesen, akkor egy kis finomhangolásra van szükség.
0 ×Jelentés

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15