Oldal frissítése

Vélemények: Marshall Emberton BT Black

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) Marshall Emberton BT Black témával kapcsolatban? Nálunk 16 felhasználó egyelőre 5 csillagból 4,7-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) Marshall Emberton BT Black termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) Marshall Emberton BT Black megvásárlása után te is írsz értékelést.
Marshall Emberton BT Black - Bluetooth hangszóró
Marshall Emberton BT Black
Megszűnt
Anonim felhasználóflag
Értékelve: 2023. 09. 30., változat: Marshall Emberton BT Black
Hitelesített vásárlás
A hangszóró nagyszerű! Elég erős egy kisebb partihoz, kompakt és elkápráztatja Önt hangminőségével. Az akkumulátor élettartama tökéletes. Úgy illeszkedik a telefonhoz, mint egy kesztyű.
Kompakt méret
Szép hang
Hosszú akkumulátor-üzemidő
0 ×Jelentés
Anonim felhasználóflag
Értékelve: 2023. 02. 04., változat: Marshall Emberton BT Black
Hitelesített vásárlás
Tiszta, szép, térhatású hangzás, teljesen elegendő hangerő. Többnyire egy régi, zajos autóban használom, és zavartalanul élvezem a zenét, és még a hangerőt sem állítom maximumra. Társaságban nem fogsz a maximumra menni, így 20w elég.
0 ×Jelentés
Marek, Prahaflag
Értékelve: 2022. 11. 03., változat: Marshall Emberton BT Black
Hitelesített vásárlás
BT verzió
0 ×Jelentés
Martin, Berounflag
Értékelve: 2022. 01. 15., változat: Marshall Emberton BT Black
Hitelesített vásárlás
szuper kétoldalas hang
hordozható
0 ×Jelentés
Zdeněk, Praha 4 - Kunraticeflag
Értékelve: 2021. 12. 23., változat: Marshall Emberton BT Black
Hitelesített vásárlás
Értékes céltudatos konzervatív kialakítás, logikus vezérlés, megbízható súly, nagyon kifinomult hangzás és kifinomultság az, ami a termék minden aspektusának tulajdonítható. Meghallgattam 10 olyan dolgot, amit közelről ismerek, és az előadásmód kiváló, semmilyen módon nem torzított. Viszont ha összehasonlítom ezt a hangszórót egy "ugyanolyan" 20W-os, de 6x2L-es kakaó méretű Lidl-beli hangszóróval, ami szintén rendelkezik basszus/hallható hangfelosztással és jack csatlakozóval, akkor az utóbbi természetesen hangosabban parádézik a basszusokat tekintve. Csakhogy ezt a kis pixelt a Marshalsban egyértelműen olyan szakemberek tervezték, akik értenek a hangzáshoz és a dizájnhoz, de a fizikát nem lehet kijátszani.
Kulturált, kiegyensúlyozott hangzás, anélkül, hogy mindent megpróbálnának elnyomni a basszussal, amikor a többi frekvencia, a közép- és magas hangok még a maximumon is ideges a fülnek.
Mindkét oldal hangszórója.
Tökéletes olcsó megjelenés.
Jack bemenet hiánya. Csak USB-n keresztül tölthető.
0 ×Jelentés
Lubomír, Praha 8flag
Értékelve: 2021. 12. 04., változat: Marshall Emberton BT Black
Hitelesített vásárlás
Csak Marshall
Neki nincs
0 ×Jelentés

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05