Oldal frissítése

Vélemények: MARIMEX tablettás teszter pH értékhez és klór koncentrációhoz

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) MARIMEX tablettás teszter pH értékhez és klór koncentrációhoz témával kapcsolatban? Nálunk 6 felhasználó egyelőre 5 csillagból 4,0-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) MARIMEX tablettás teszter pH értékhez és klór koncentrációhoz termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) MARIMEX tablettás teszter pH értékhez és klór koncentrációhoz megvásárlása után te is írsz értékelést.
MARIMEX tablettás teszter pH értékhez és klór koncentrációhoz - pH teszter
MARIMEX tablettás teszter pH értékhez és klór koncentrációhoz
Megszűnt
Jiří, Praha 6flag
Értékelve: 2019. 04. 11., változat: MARIMEX tablettás teszter pH értékhez és klór koncentrációhoz
Hitelesített vásárlás
Nem tudom.
míg a más beszállítóktól (márkáktól) származó tesztelők ugyanazt a helyes pH-értéket mutatják, a Marimex ugyanarra a vízmintára magas értéket mutat (lila szín, amely teljesen kívül esik a tesztelő tartományán) Amikor megkérdeztem a Marimexet, azt mondták, hogy a más márkájú tesztelők rossz értéket mutatnak, ev. ellenőriznem kell-e a megvásárolt pH-tabletták lejárati idejét, vagy elégedetlenség esetén panaszt kell tennem az Alza-nál. elpazarolt pénz.
0 ×Jelentés

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10