Oldal frissítése

Vélemények: Mancs őrjárat: A film 2 Rocky 15 cm

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) Mancs őrjárat: A film 2 Rocky 15 cm témával kapcsolatban? Nálunk 1 felhasználó egyelőre 5 csillagból 4,0-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) Mancs őrjárat: A film 2 Rocky 15 cm termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) Mancs őrjárat: A film 2 Rocky 15 cm megvásárlása után te is írsz értékelést.
Mancs őrjárat: A film 2 Rocky 15 cm - Plüss
Mancs őrjárat: A film 2 Rocky 15 cm
Megszűnt
Lukáš, Bernartice nad Odrouflag
Értékelve: 2023. 09. 16., változat: Mancs őrjárat: A film 2 Rocky 15 cm
Hitelesített vásárlás
Megfelel annak, amit elvár tőle
Ez egy gyerekjáték, ezért szerintem legalább valamilyen zacskóba kellene csomagolni, amikor kiszállítják. És nem az, hogy az ember felvesz egy zacskót vagy egy dobozt egy alzaboxban, ahol nem tudni, ki nyúlt hozzá korábban, csak úgy kidobják, mindenféle védelem nélkül a szennyeződés ellen. Alza kicsit ebbe az irányba kellene gondolkodnia!
0 ×Jelentés

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15