Oldal frissítése

Vélemények: Mad Catz R.A.T. DWS

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) Mad Catz R.A.T. DWS témával kapcsolatban? Nálunk 6 felhasználó egyelőre 5 csillagból 3,7-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) Mad Catz R.A.T. DWS termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) Mad Catz R.A.T. DWS megvásárlása után te is írsz értékelést.
Mad Catz R.A.T. DWS - Gamer egér
Mad Catz R.A.T. DWS
Kérés esetén megrendeljük > 5 db
42 290 Ft
Kosárba
Pavel, Nová Vesflag
Értékelve: 2024. 04. 26., változat: Mad Catz R.A.T. DWS
Hitelesített vásárlás
Az egeret a RAT 8 ideiglenes helyettesítőjeként vettem meg, amely a lábadozóban van. Közvetlenül azután, hogy csatlakoztatta a csapást. Az egér lekérdezési frekvenciája 1000 Hz, de a kurzor ennél a lekérdezési frekvenciánál ugrik. Ezért 250 Hz-re csökkentettem. Az egér nem frissíthető hardverrel a szoftverben lévő hiba miatt. Ez a régebbi szoftverekkel megkerülhető, de a gyártótól nem fogsz ilyet találni. A gyártó honlapja rendkívül lassú. Több mint 5 percig tart 20 MB szoftver letöltése. Ha az egér működik, verhetetlen. Tökéletesen illeszkedik a kézbe, és az ember bízik a mozdulatokban. Nagyon ajánlom mindenféle játékhoz. De ha nem ragaszkodik a vezeték nélküli egérhez, akkor egy valamivel jobb és olcsóbb vezetékes egeret ajánlok, mint például a RAT 8.
Alak és alkalmazkodóképesség a kézhez
Két kerék
Csatlakoztatás
Nem működő szoftver
0 ×Jelentés
Jana, Prahaflag
Értékelve: 2024. 03. 03., változat: Mad Catz R.A.T. DWS
Hitelesített vásárlás
2 hónap használat után panaszkodnunk kellett erre az egérre. A gyors mozdulatokat igénylő játékoknál kiesett, néha az akkumulátor ki- és becsúsztatása segített. A probléma egyre súlyosbodott, egyszerűen használhatatlan volt játékra. Azt hittük, hogy csak az akkumulátorban volt némi játék, de nem ez volt a baj. Tehát igényeltük az egeret, és 3 hét múlva elutasították az igényt a sérült gördeszkák miatt?! Így persze a kiállításhoz nem kapunk játékegeret, de az egér (mint az összes korábbi) normálisan játszható. Kár, hogy az egér nem volt értékelve a vásárláskor, mivel egy másik vásárlónak egyértelműen problémája volt a játékkal, lásd az ő értékelését. Ha erre a konkrét termékre vonatkozó igényt egyszerűen lesöpörjük az asztalról azzal az indokkal, hogy a gördeszkák már 2 hónap használat után elhasználódnak, akkor nem értem, hogy miért kínálják hozzá az azonnali csere garanciát vagy a +3 éves kiterjesztett garanciát! Újra igényt tartok az egérre, és a tapasztalatok után nem ajánlom senkinek.
jól néz ki
cserélhető alkatrészek
túlárazott, nem felel meg a minőségnek
Már 2 hónap elteltével a gördeszkák már nem működnek, és ezért nem ismerik el a gördeszkákhoz nem kapcsolódó hiba állítását.
Kiesik gyors játék közben
0 ×Jelentés
Anonim felhasználóflag
Értékelve: 2024. 01. 22., változat: Mad Catz R.A.T. DWS
Hitelesített vásárlás
Az egér egyáltalán nem felel meg az árának. A pozitívum, hogy az egér vizuálisan tetszetős, és eltávolítható oldalsó paneleket kínál az ujjak pihentetéséhez. Ez nagyszerű, és én személy szerint még néhány variációt hozzáadnék. A bal oldali oldalfal elég tágas a hüvelykujj számára, a jobb oldalon pedig kényelmesen elfér két ujj. Negatívum, hogy az egér rendkívül kicsi, és ha kinyújtjuk, akkor is elég kicsi. Az oldalsó gombok (kivéve a kerek gombot) nem könnyen tapinthatók. A kormánynak van egy oldalirányú billentési funkciója, nagyszerű, tényleg, mert a kormány annyira süllyesztett, hogy gyakorlatilag ez a kikerülés nem lehetséges. A bal egérgomb melletti kiegészítő gomb teljesen rendben van, de az ergonómián lehetne még javítani. A függőleges kerék nehezen tapintható, így az is felesleges. Az utolsó dolog az egér Sw, amely elég intuitív, de elakad, és általában elég gyenge funkcionálisan, de ezt túl lehet élni. Az utolsó és döntő dolog számomra az volt, hogy az egérnek következetlen sebessége volt, a képernyő fele normálisan megy, majd hirtelen ugrik egy darabot (nem a pad hibája). De lehet, hogy csak egy hibás darab.
Megjelenés
cserélhető oldalfalak
szép oldalsó kerek gomb
vízszintes kerék
az oldalsó gombok alakja
Méret
Komplexitás
0 ×Jelentés

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10