Oldal frissítése

Vélemények: MACKIE ProFX10v3

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) MACKIE ProFX10v3 témával kapcsolatban? Nálunk 3 felhasználó egyelőre 5 csillagból 5,0-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) MACKIE ProFX10v3 termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) MACKIE ProFX10v3 megvásárlása után te is írsz értékelést.
MACKIE ProFX10v3 - Keverőpult
MACKIE ProFX10v3
Szállításra kész 1 db
95 290 Ft
Kosárba
František, Cítovflag
Értékelve: 2023. 08. 09., változat: MACKIE ProFX10v3
Hitelesített vásárlás
Már több mint egy éve megvan a Zukovka/mixer, és naponta használom a személyes számítógépemen vokálok, hangszerek, beszélt szó rögzítésére, de kommunikációs eszközként is használom, amikor a barátaimmal játszom. Mindezek tekintetében több mint kielégítően teljesít, és eddig nem vettem észre olyan hibákat a hangzásban, amelyek nem az én beállításaimnak köszönhetőek. Egyáltalán nem aggódom, hogy a készülék csalódást okozna, túlélt már néhány védtelen villámcsapást. Szóval számomra mindenképpen ajánlom, különösen azoknak, akik egy kicsit analóg módon akarják a hangzásukat csípni, és több lehetőséget szeretnének a jövőben.
design
könnyen kezelhető
nagyszerű kompatibilitás
Az EQ félelmetes és a hangzás élethű
hatások és kiterjesztett használatuk
fantomteljesítmény
a tápkábel törés elleni rögzítése
az effektek kijelzője hosszú idő után túlságosan felmelegszik (semmi, ami befolyásolná a működést vagy a funkcionalitást).
a kompresszor lehetne tisztább és erőteljesebb is.
0 ×Jelentés

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20