Oldal frissítése

Vélemények: MACKIE CR4-XBT

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) MACKIE CR4-XBT témával kapcsolatban? Nálunk 14 felhasználó egyelőre 5 csillagból 3,2-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) MACKIE CR4-XBT termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) MACKIE CR4-XBT megvásárlása után te is írsz értékelést.
MACKIE CR4-XBT - Hangfal
MACKIE CR4-XBT
Megszűnt
Michal, Hranice 1flag
Értékelve: 2023. 06. 25., változat: MACKIE CR3-XBT
Hitelesített vásárlás
Sajnos a hangszórók nem voltak működőképesek, ezért visszaküldtük őket.
remek megjelenés
Bluetooth kapcsolat
fa alváz
nem működő darab
0 ×Jelentés
Lukáš, Vysoké Studniceflag
Értékelve: 2023. 06. 05., változat: MACKIE CR4-XBT
Hitelesített vásárlás
Szokásomhoz híven egyáltalán nem írok kritikát, de most muszáj. Ezek a hangszórók teljesen szörnyűek, és a beépített hangszórók a macbook pro-ban jobban hangzanak! Eddig a Genius SP-HF1800A volt, ami remekül szólt, de elmentek. Szóval rátettem a véleményeket, hogy a Mackie CRX nagyszerű és alkalmas videoszerkesztésre, és mega csalódtam. A hangzás nagyon túlbasszusított, néhány embernek talán tetszeni fog, és én valószínűleg tudnék ezzel együtt élni. Csendes hallgatáskor azonban egyes hangok/frekvenciák egyáltalán nem hallhatóak - de nem is. Csak akkor hallhatóak, ha nagyon hangosra állítom a hangszórókat. Például. erdőzörgés - a beépített macbook hangszórók zörgésénél általában hallható, a Mackie CRX használatakor nem hallok semmit. Úgy tűnik, hogy a hang lüktet, ahogy a szót kimondjuk, halkabbá válik, majd újra hangosabbá, mintha minden egyes szünetben, amikor beszélünk, halkabbá válna. És ez nem egy darabból álló probléma. Azt hittem, hogy hibás, ezért visszaküldtem a hangszórókat, és újakat rendeltem, és mindkettőnél ugyanaz volt a probléma. Ezért visszaviszem a többit, és másik márkát keresek.
szépek.
a bluetooth kapcsolat kényelmes
minden rossz
újracsomagolt
használhatatlan a beszélt szó hallgatására
lüktető hang
halkabb hangok, és például az erdő zizegése, még csak nem is játszik, nem lehet hallani.
0 ×Jelentés
Adam, Praha 3 - Žižkovflag
Értékelve: 2023. 05. 12., változat: MACKIE CR5-XBT
Hitelesített vásárlás
Tényleg használhatatlan egy stúdióhangszórónak ezzel a zajszinttel. Azonnali visszatérés
Érdekes hangminőség
Ára
nagyon nagyon nagyon nagyon zajos, akár bluetooth, akár kábeles
0 ×Jelentés
THE TUBES s.r.o., Praha 1 - Staré Městoflag
Értékelve: 2022. 12. 11., változat: MACKIE CR5-XBT
Hitelesített vásárlás
CR5-XBT. Iroda 3x3m. A sarkokban elhelyezve. Örülök, hogy végül mellettük döntöttem. Zenészként tudom, hogy sokkal jobbakat is lehet kapni, de normál zenehallgatáshoz, játékokhoz, filmekhez stb. ez egy totális bomba ezen az áron. Frekvencia szépen semlegesen kiegyensúlyozott. Valószínűleg nem ajánlanám őket technóhoz - a basszus jobban el van takarva. Stand-by nem pezseg - abszolút néma. Az egyetlen dolog, ami bosszantott a dobozból kivéve, az a kábelezés volt. Ha azt tervezi, hogy 1 méternél távolabbra helyezi őket egymástól, szerezzen be hosszabb, jobb minőségű és erősebb dupla zsinórt. Ugyanez vonatkozik a sinche-re is. Ezek nem egy egyliteres notebook hangszórók, így megfelelő minőséget várnék el, nem pedig egy pacát, amelyen keresztül a hang fele elveszik útközben. Egyébként számomra csúcs.
HANG HANG HANG HANG
Tervezés, kivitelezés
Kábelezés (mellékelve) - egy tragédia
0 ×Jelentés
Pavel, Ostrava - Moravská Ostravaflag
Értékelve: 2022. 06. 11., változat: MACKIE CR4-XBT
Hitelesített vásárlás
A CR4-X modellt sajnos nem tudom pozitívan értékelni, mert ahogy itt a vita egyes hozzászólásai is megemlítik, nyugalmi állapotban a dobozok hangerő-beállítástól függetlenül nagyon zajosak. Tehát nem nagyon alkalmas PC-hez doboznak. Bár a hang egyébként nagyon jó.
Szép design szerintem
Nagyszerű hangzás
Bluetooth
ZAJ
0 ×Jelentés
Martin, Šuranyflag
Értékelve: 2022. 01. 14., változat: MACKIE CR4-XBT
Hitelesített vásárlás
Hang - tényleg gyönyörűen szólnak
A kivitelezés és a tervezés minősége
Szükséges tartozékok közvetlenül a csomagban
Azonnali és zökkenőmentes Bluetooth párosítás
Az egyetlen hátránya valószínűleg a hangszórók bekapcsolás utáni zaja. Egy csendes szobában is hallható, akár 10%-on, akár 100%-on van a hangszóró, és ha csak halkan akarsz hallgatni dalokat a háttérben, akkor több zajt hallasz, mint a dalt, és ez eléggé zavaró. Ezt a tweeter okozza - valószínűleg néhány rossz darab vagy rosszul szűrt feszültség. Ezt csak úgy lehet megoldani, ha a hangszórókat a hallgatás után manuálisan kikapcsolja.
De valószínűleg ez a probléma a legtöbb CR4-X szenved, rengeteg ilyen van az interneten. Ezért vissza kellett küldenem őket, és kicseréltem a CR5-X modellre, amely nem rendelkezik ezzel a funkcióval.
0 ×Jelentés
Milan, Šamorínflag
Értékelve: 2021. 08. 18., változat: MACKIE CR4-XBT
Hitelesített vásárlás
Tökéletes
Kábelt kellett vennem a külső hangrendszeremhez.
0 ×Jelentés
Karel Sehyl, Praha 6flag
Értékelve: 2020. 12. 03., változat: MACKIE CR5-XBT
Hitelesített vásárlás
design
Hang
bluetooth kiesik
a sztereó kiesik
0 ×Jelentés
Tomáš, Most pri Bratislaveflag
Értékelve: 2020. 12. 02., változat: MACKIE CR3-XBT
Hitelesített vásárlás
Kiváló hangzás.
0 ×Jelentés

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20