Oldal frissítése

Vélemények: Lucaffé PODS Pulcinella

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) Lucaffé PODS Pulcinella témával kapcsolatban? Nálunk 4 felhasználó egyelőre 5 csillagból 4,5-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) Lucaffé PODS Pulcinella termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) Lucaffé PODS Pulcinella megvásárlása után te is írsz értékelést.
Lucaffé PODS Pulcinella - E.S.E. pod
Lucaffé PODS Pulcinella
Szállításra kész 2 db
15 390 Ft
Kosárba
Roman, Trenčínflag
Értékelve: 2022. 04. 28., változat: Lucaffé PODS Pulcinella
Hitelesített vásárlás
kiváló kávé, több fajtát is kipróbáltam és lecaff óta minden rendben. Konkrétan ez, extra koffein tartalom, édes íz, csipetnyi csokoládéval, erős aroma
A kávé leírása teljesen rossz, egyáltalán nem 100% Arabica, hanem különleges, ritka kávéfafajták, mint az Arabica és a Robusta 50/50% arányú kombinációjából készült, és ez adja kiváló tulajdonságait.
0 ×Jelentés

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05