Oldal frissítése

Vélemények: Logitech Zone Wired UC

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) Logitech Zone Wired UC témával kapcsolatban? Nálunk 1 felhasználó egyelőre 5 csillagból 5,0-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) Logitech Zone Wired UC termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) Logitech Zone Wired UC megvásárlása után te is írsz értékelést.
Logitech Zone Wired UC - Fej-/fülhallgató
Logitech Zone Wired UC
Megszűnt
Kamil, Bernolákovoflag
Értékelve: 2020. 12. 09., változat: Logitech Zone Wired UC
Hitelesített vásárlás
Rendkívül kényelmes a hosszú órákig tartó telefonhívásokhoz, jó hangzás, mikrofon és funkcionális zajszűrés, USBC, mac és win, megbízható. Érdekes funkció a visszajelzés, ahol valós időben érezheti magát, hogy értékelje a beszéd hangerejét.
Olyan pontosan illeszkednek, hogy olyan hatást keltenek, mintha behajtott fülek lennének, engem nem zavar, de valakit talán igen. Persze az ár nem optimális, de ezekben az időkben, amikor heti 30 órát telefonálunk, talán az.
0 ×Jelentés

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20