Oldal frissítése

Vélemények: Logitech Zone Wired MS Teams

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) Logitech Zone Wired MS Teams témával kapcsolatban? Nálunk 2 felhasználó egyelőre 5 csillagból 5,0-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) Logitech Zone Wired MS Teams termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) Logitech Zone Wired MS Teams megvásárlása után te is írsz értékelést.
Logitech Zone Wired MS Teams - Fej-/fülhallgató
Logitech Zone Wired MS Teams
Megszűnt
Radim, Kameniceflag
Értékelve: 2023. 06. 29., változat: Logitech Zone Wired MS Teams
Hitelesített vásárlás
Kedvezményesen vettem "unboxed" Mintha új lenne, csak a csomagolás volt szakadt, és az előző felhasználót kellett eltávolítanom. A fejhallgatómat egy amerikai útra vittem magammal. Hihetetlenül megnyugtattak a repülőn és a repülőtéren. Még csak zenét sem kell hallgatnia. Csak kapcsolja be őket, és élvezze a csendet. Otthon teszteltem az Apple és a Tidal veszteségmentes zenéit. Ez nagy különbség. Olyan hangokat hallasz a dalokban, amilyeneket korábban soha nem hallottál. Az egyetlen hátránya az alkalmazás meglehetősen bonyolult telepítése és a funkciók mennyisége. Mindig arra kér, hogy csináljak valamit. Gondolom, valahol ki lehet kapcsolni. Ó, és vigyen magával egy régi csatlakozóval ellátott kábelt a repülőgépre. A fejhallgatóban igen, de kisebb az átmérője.
legjobb környezeti zajszűrés
nagyszerű zenei minőség a teljes tartományban a basszustól a magas hangokig
kényelmes fülpárna
az alkalmazás telepítése után, a Sony 360 hang tesztelésének lehetősége
komplex alkalmazás beállítása
felesleges játékok az alkalmazásban, folyamatosan kényszerít, hogy próbálj ki valamit.
0 ×Jelentés

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20