Oldal frissítése

Vélemények: Logitech G613 US Lightspeed

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) Logitech G613 US Lightspeed témával kapcsolatban? Nálunk 7 felhasználó egyelőre 5 csillagból 3,9-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) Logitech G613 US Lightspeed termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) Logitech G613 US Lightspeed megvásárlása után te is írsz értékelést.
Logitech G613 US Lightspeed - Gamer billentyűzet
Logitech G613 US Lightspeed
Megszűnt
Martin, Žilina 1flag
Értékelve: 2019. 04. 16., változat: Logitech G613 US Lightspeed
Hitelesített vásárlás
Masszív
Rögzített
Kellemes írni
BT és dongle csatlakozás
Nem mindenkinek van szüksége erre a billentyűzetre játékhoz, néha csak egy megfelelő billentyűzetet szeretne munkához, akkor ezek a hátrányok:
A G billentyűk nagyon unalmasak
A G billentyűk NEM programozhatók semmilyen végződésre, még más billentyűk sem (például az Esc, Tab stb. helyettesítésére). amikor véletlenül megérinti őket)
A G billentyűk csak akkor rendelkeznek (korlátozott) megváltozott funkcióval, ha dongle-on keresztül csatlakoznak, BT-n keresztül nem.
0 ×Jelentés

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20