Oldal frissítése

Vélemények: LnLED szalag 70 cm

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) LnLED szalag 70 cm témával kapcsolatban? Nálunk 15 felhasználó egyelőre 5 csillagból 4,6-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) LnLED szalag 70 cm termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) LnLED szalag 70 cm megvásárlása után te is írsz értékelést.
LnLED szalag 70 cm - LED szalag
LnLED szalag 70 cm
Szállításra kész 3 db
1 990 Ft
Kosárba
Petr, Havlíčkův Brod 1flag
Értékelve: 2024. 03. 05., változat: LnLED szalag 70 cm
Hitelesített vásárlás
Eddig izzik, változik a színe, stb. így az elégedettség
0 ×Jelentés
Iva, Líbezniceflag
Értékelve: 2023. 04. 26., változat: LnLED szalag 70 cm
Hitelesített vásárlás - árösszehasonlítóból származó értékelés
Az öv sok szép színnel és 7 fényerősségi szinttel rendelkezik. Ezenkívül lehetővé teszi a különböző villogási lehetőségeket, de erre vonatkozóan nincsenek utasítások. Ahogy a papír levált, a ragasztóréteg is elkezdett leválni, vigyázz, hogyan fogod meg. A 3 gombos szalag csatlakozik a csapokkal ellátott szalaghoz, és közvetlenül az utolsó dióda mögött van. A kérdés a gombok élettartama, gyakori használat mellett. Az öv tápellátása power bankról is történhet.
0 ×Jelentés

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10