Oldal frissítése

Vélemények: Llorens 14208 Baby Julia - élethű játékbaba puha szövet testtel - 42 cm

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) Llorens 14208 Baby Julia - élethű játékbaba puha szövet testtel - 42 cm témával kapcsolatban? Nálunk 2 felhasználó egyelőre 5 csillagból 5,0-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) Llorens 14208 Baby Julia - élethű játékbaba puha szövet testtel - 42 cm termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) Llorens 14208 Baby Julia - élethű játékbaba puha szövet testtel - 42 cm megvásárlása után te is írsz értékelést.
Llorens 14208 Baby Julia - élethű játékbaba puha szövet testtel - 42 cm - Játékbaba
Llorens 14208 Baby Julia - élethű játékbaba puha szövet testtel - 42 cm
Szállításra kész > 5 db
24 490 Ft
Kosárba
Veronika, Praha 10 - Dolní Měcholupyflag
Értékelve: 2023. 11. 23., változat: Llorens 14208 Baby Julia - élethű játékbaba puha szövet testtel - 42 cm
Hitelesített vásárlás
A mi severalth babánk ettől a márkától. A többiekhez hasonlóan gyönyörű és valósághű. Nagy pozitívumként értékelem a puha testet, ami különösen a kisebb gyerekek számára kellemesebb, mint a kemény vinil, ráadásul a baba ennek köszönhetően nem is olyan nehéz. Az ár magasabb, de megfelel a minőségnek. Az egyetlen mínuszt a tipikus "vanília" illatban látom, amellyel a babákat átitatják, de ez csak az én személyes érzésem, egyesek kellemesnek találják ezt az illatot.
Dizájn
Kialakítás
Csomagolási módszer
Puha babatest
Magasabb ár
A baba illata (egyesek számára plusz lehet)
0 ×Jelentés

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15