Oldal frissítése

Vélemények: Lifesystems Stormproof Matches

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) Lifesystems Stormproof Matches témával kapcsolatban? Nálunk 3 felhasználó egyelőre 5 csillagból 4,0-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) Lifesystems Stormproof Matches termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) Lifesystems Stormproof Matches megvásárlása után te is írsz értékelést.
Lifesystems Stormproof Matches - Gyufa
Lifesystems Stormproof Matches
Raktáron 2 db
3 690 Ft
Kosárba
Marek, Zlín 4flag
Értékelve: 2022. 03. 17., változat: Lifesystems Stormproof Matches
Hitelesített vásárlás
Alzo, szeretlek, de ezt gyorsan vedd le, a gyufa a víz alámerülése után biztosan NEM fog újra kigyulladni, nem véletlenül! Egyébként a tok kompakt, valószínűleg tényleg kibírja a kedvezőtlen időjárást, a tokban lévő vágó is praktikus, könnyű a gyújtás.
kompakt vízálló tok
tartalék vágó a tokban
vízbe merítés után biztosan nem ég meg újra
a felső réteg elég gyorsan leég
0 ×Jelentés

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10