Oldal frissítése

Vélemények: LG GBB72MBUBN

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) LG GBB72MBUBN témával kapcsolatban? Nálunk 8 felhasználó egyelőre 5 csillagból 4,7-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) LG GBB72MBUBN termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) LG GBB72MBUBN megvásárlása után te is írsz értékelést.
LG GBB72MBUBN - Hűtőszekrény
LG GBB72MBUBN
Megszűnt
Zdeněk, Prahaflag
Értékelve: 2023. 08. 17., változat: LG GBB72MBUBN
Hitelesített vásárlás
Megjelenés, méret, funkció csak nagyszerű, ajánlom.
0 ×Jelentés
Anonim felhasználóflag
Értékelve: 2023. 04. 18., változat: LG GBB72MBUBN
Hitelesített vásárlás
kiváló hűtési és fagyasztási teljesítmény, expressz hűtési és expressz fagyasztási funkciók nagyon gyorsan lehűtik/fagyasztják az ételt a kívánt hőmérsékletre
személyre szabható funkcionális polcok, a zöldségek tovább elállnak, mint a hűtőszekrényben, ahol nincsenek polcok.
A hűtőszekrény belseje ésszerűen elrendezett, a hűtőszekrény belső terének beállításának lehetőségével, a tér már a gyártáskor nagyon jól felosztott.
a célhőmérséklet elérésekor a kompresszor alig hallható.
intelligens alkalmazás, ahol beállíthatja a hűtő- és fagyasztórekeszek hőmérsékletét, valamint be- és kikapcsolhatja az expressz hűtést/fagyasztást.
a hűtőszekrény kerekeken áll, így a dobozból való kihelyezése és mozgatása nagyon egyszerű.
kellően tágas polcok a fagyasztóban, valamint a (gyártó által a használati utasításban megadott) lehetőség, hogy ha nagy mennyiségű élelmiszert kell tárolni, a polcokat ki lehet húzni a fagyasztóból, és az élelmiszereket egymásra lehet halmozni.
ez idáig semelyik
0 ×Jelentés
Petr, Postřižínflag
Értékelve: 2023. 03. 25., változat: LG GBB72MBUBN
Hitelesített vásárlás
Csak csatlakoztassa, és már működik is, semmit sem kell beállítani. Arra számítottam, hogy csendesebb lesz.
WIFI kapcsolat a telefonhoz
Figyelmeztetés a hosszan nyitott ajtó jelzése nélkül
Alacsony villamosenergia-fogyasztás
Zajos
0 ×Jelentés
Patrik, Orlová 4flag
Értékelve: 2022. 10. 20., változat: LG GBB72MBUBN
Hitelesített vásárlás
Mindig elégedett vagyok az LG termékeivel (okostelefon, mosógép, TV, korábbi amerikai hűtőszekrény). Sokáig az LG kombinált hűtőszekrénye és a dél-koreai "S" versenytárs között döntöttem, amikor a két márkájú hűtőszekrény személyes megtekintése után egyértelműen ismét az LG márka mellett döntöttem a kivitelezés és a terméktervezés minősége miatt. Ez a modell rendelkezik mindazokkal a funkciókkal, amelyekkel egy minőségi hűtőszekrénynek ma rendelkeznie kell - Fresh Balancer és Fresh Converter fiók, NoFrost technológia, 0 zóna, nyitott ajtó riasztás, antibakteriális tömítés, gyorshűtés/fagyasztás funkció, nyaralás üzemmód. A hűtőrész belső hátlapjai rozsdamentes acélból készültek a könnyű karbantartás érdekében, és több szegmensekre osztott nyílással rendelkeznek, hogy a hűtőfolyadék jobban áramolhasson a hűtőszekrényben. Az elsődleges funkciók közé tartozik a WiFi-kapcsolat és a hűtőszekrény távoli vezérlésének lehetősége az LG Thinq alkalmazáson keresztül, ahol csökkentheti/emelheti a hűtőszekrény/fagyasztó hőmérsékletét, bekapcsolhatja a szuperhűtést/fagyasztást. Hiba esetén értesítést kell kapnia a mobiltelefonján a hiba megjelölésével. Az LG Thinq alkalmazás kompatibilis az iOS (Apple) és az Android rendszerrel. A hűtő/fagyasztó rekesz ajtaja matt felületű, hogy elkerülhetők legyenek az ujjlenyomatok. A hűtőszekrény külső, világos kijelzővel rendelkezik. A hűtőszekrény hátsó része le van takarva, és a fémrács/rácsok nem láthatók. Amikor a motor be van kapcsolva - a hűtőszekrény egy kicsit zajosabb (hallani lehet, ha a hűtőszekrény mellett állsz/ülsz), egyébként nagyon csendes. A hűtőszekrény általános benyomása a luxus benyomását kelti.
design
a kivitelezés és az anyagok minősége
intelligens funkciók - WiFi kapcsolat (iOS és Android támogatás) LG Thinq
összecsukható polc, Fresh Balancer és Fresh Converter fiók, NoFrost technológia, 0 zóna, nyitott ajtó riasztás, antibakteriális tömítés, gyorshűtés/fagyasztás funkció, nyaralás üzemmód.
a hűtőszekrény hátulja le van takarva (nem látszik a fémrács/rácsok) - az Alza és az LG fotója nem felel meg a valóságnak
tiszta külső kijelző
Hőmérsékletbeállítások a hűtőszekrényhez (1-7°C) és a fagyasztóhoz (-15-23°C)
a hűtő/fagyasztó rekesz ajtaja matt felületű, hogy az ujjlenyomatok ne maradjanak rajta.
kissé zajosabb, amikor a motor be van kapcsolva (ha a hűtőszekrény mellett ül/áll). De én ezt normális tulajdonságnak tartom
0 ×Jelentés

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05