Oldal frissítése

Vélemények: Lezyne Mega XL GPS Black

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) Lezyne Mega XL GPS Black témával kapcsolatban? Nálunk 3 felhasználó egyelőre 5 csillagból 4,7-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) Lezyne Mega XL GPS Black termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) Lezyne Mega XL GPS Black megvásárlása után te is írsz értékelést.
Lezyne Mega XL GPS Black - Kerékpáros computer
Lezyne Mega XL GPS Black
Raktáron > 5 db
61 190 Ft
Kosárba
Martin, Svinaře - Halounyflag
Értékelve: 2024. 06. 11., változat: Lezyne Mega XL GPS Black
Hitelesített vásárlás
Az offline térképek letöltése és az útvonaltervezés a javasolt https://gpsroot.com/ webhelyen keresztül rendkívül lassú, és a térkép minden görgetéskor több mint egy percet vesz igénybe. Jobb, ha offline térképeket tölt le a mobilalkalmazáson keresztül, és több kisebb területet tölt le. Nagyobb területre belépve nem kaptam ugyanannyi időt, mint a honlapon. Ezután a tervezéshez egy harmadik féltől származó alkalmazásra mutató hivatkozást kell használnia. Az én esetemben a Komoot-on keresztüli csatlakozás nagyon jól működik. Ha mindent sikeresen letöltött, akkor a navigáció remekül működik.
Nagyszerű akkumulátor-üzemidő
Ára
Problémák az offline térképek letöltése közben
Az offline térképletöltésekhez és útvonaltervezéshez ajánlott webes felület (gpsroot.com) rendkívül lassú
0 ×Jelentés

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20