Oldal frissítése

Vélemények: Lezyne Aero Caddy Black

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) Lezyne Aero Caddy Black témával kapcsolatban? Nálunk 1 felhasználó egyelőre 5 csillagból 4,0-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) Lezyne Aero Caddy Black termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) Lezyne Aero Caddy Black megvásárlása után te is írsz értékelést.
Lezyne Aero Caddy Black - Kerékpáros táska
Lezyne Aero Caddy Black
Raktáron 5 db
9 190 Ft
Kosárba
Libor, Letohradflag
Értékelve: 2023. 05. 12., változat: Lezyne Aero Caddy Black
Hitelesített vásárlás
A táska a fényképek alapján úgy tűnik, hogy körös-körül ugyanolyan széles. Ami nem így van. Méretei: HxSxM - 12x10x21cm, amely fokozatosan keskenyedik HxSxM - 5x6cm-re. A POCO X3 NFC telefont átlósan be tudom tenni a táskába, de akkor nem fér bele a többi cuccom anélkül, hogy a telefont megdorgálnám: D (pumpa, multitool, belső cső, esetleg kerékpáros kabát, lakat) Elsősorban, de ezek a táskák nem a telefonra valók. A betét mérete 15,5x8cm. Amikor a multiszerszámnak 4x5 cm-esnek kell lennie. Még mindig azon gondolkodom, hogy visszaadjam-e, vagy megvegyem a TOPEAK-ot. Választottam a következők között. Lezyne L-caddy 1,2L fekete/fekete (csak 8cm széles) TOPEAK nyeregtáska AERO WEDGE PACK Nagy pántok (valószínűleg ezt keresem)
Szépen kidolgozott
Vízálló
Kulcshurok és háló.
Ez leszűkíti
0 ×Jelentés

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20