Oldal frissítése

Vélemények: Leventi Bublinkovač do vany – krab

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) Leventi Bublinkovač do vany – krab témával kapcsolatban? Nálunk 1 felhasználó egyelőre 5 csillagból 1,0-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) Leventi Bublinkovač do vany – krab termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) Leventi Bublinkovač do vany – krab megvásárlása után te is írsz értékelést.
Leventi Bublinkovač do vany – krab - Buborék készítő
Leventi Bublinkovač do vany – krab
Pillanatnyilag nem elérhető
Michaela, Prahaflag
Értékelve: 2024. 05. 27., változat: Leventi Bublinkovač do vany – krab
Hitelesített vásárlás
Az áru egy dobozban érkezett, ami már kicsomagoltnak tűnt, és valószínűleg olyan darab volt, amit valaki már visszavitt, de hát legyen. Dallamokat játszik le, de kellemetlenül hangosan, és a buborékok sem működtek, szóval jó dolog, és azonnal visszaadom.
Nagyon jól néz ki
Dallamokat játszik le, de nagyon hangosan
A buborékoló nem működött
0 ×Jelentés

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15