Oldal frissítése

Vélemények: Lenovo Tab P12 Pro 5G 8GB/256GB Storm Grey + Precision Pen 3

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) Lenovo Tab P12 Pro 5G 8GB/256GB Storm Grey + Precision Pen 3 témával kapcsolatban? Nálunk 2 felhasználó egyelőre 5 csillagból 4,0-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) Lenovo Tab P12 Pro 5G 8GB/256GB Storm Grey + Precision Pen 3 termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) Lenovo Tab P12 Pro 5G 8GB/256GB Storm Grey + Precision Pen 3 megvásárlása után te is írsz értékelést.
Lenovo Tab P12 Pro 5G 8GB/256GB Storm Grey + Precision Pen 3 - Tablet
Lenovo Tab P12 Pro 5G 8GB/256GB Storm Grey + Precision Pen 3
Raktáron > 5 db
393 690 Ft
Kosárba
Jan, Prahaflag
Értékelve: 2023. 03. 01., változat: Lenovo Tab P12 Pro 5G 8GB/256GB Storm Grey + Precision Pen 3
Hitelesített vásárlás
A tablet összességében nagyon szép, fémes ( az internet szerint valamilyen ötvözet ), hátulról két nagyszerű illeszkedő szürke árnyalatra osztva. O versus samsung vékonyabb és könnyebb és kétszeres tároló ( 256Gb ). A kijelző gyönyörű amoled/oled kijelző, nagy felbontással, nagyon nagy fényerővel és tökéletes színvisszaadással. Ami a hangkimenetet illeti, a 4 hangszóró hihetetlenül szép hangzást biztosít. Például a Transformers főcímzenéje nagyon jól hangzik, de persze az összes többi film és zeneszám is. Az akkumulátor viszonylag sokáig bírja, kb. 4-5 napig, de állandóan bekapcsoltam a BT-t, az adatforgalmat, a wifit és a helymeghatározást, rövid használat mellett minden nap 0,75 órán keresztül azzal, hogy minden be van kapcsolva és a tablet éjszakára is bekapcsolva van, az akkumulátor kb. 4 napig bírja. A CPU és a ram teljesítménye magas szinten van, és a tablet gyorsan, zavarás nélkül működik, és amikor bekapcsolja, az összes értesítés néhány napig egy pillanat alatt történik, ami nem mondható el a tízezer tablettákról. Hosszú ideig eldöntöttem, hogy samsungot vagy ezt a lenovót vegyem-e, és örülök, hogy a lenovo mellett döntöttem, ami januárban kb. 2000Kč-al olcsóbb volt, mint most.
Gyönyörű oled/amoled nagy fényerővel.
Tökéletes hangkimenet 4 hangszóróból.
Kiváló HW-teljesítmény egyetlen rendszerösszeomlás nélkül.
Az akkumulátor üzemideje.
Az 5G a sim-kártyán úgy működik, ahogy kell, és a tabletről telefonálhatsz és sms-t küldhetsz,
256Gb tárhely
Vékony fémtest tökéletes kivitelezéssel.
2 mikrofon, sztereó felvétel lehetséges.
A kijelző és a keret aránya jobb, mint a samsungé.
Akkumulátor védelmi funkció a töltés és az élettartam meghosszabbítása során.
Akár 1000 Gb-os mikrokártyák foglalata és támogatása.
Az Alza legalábbis januárban nem kínált semmilyen flipcase-t. ( Nekem tényleg nem kell és nem is akarok billentyűzet tokot, amit itt 4kért kínálnak ).
A tabletta mint olyan egyáltalán semmi, hátrányt nem találtam.
0 ×Jelentés

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15