Oldal frissítése

Vélemények: Lenor Fresh Air Effect Fresh Wind öblítő (36 adag)

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) Lenor Fresh Air Effect Fresh Wind öblítő (36 adag) témával kapcsolatban? Nálunk 2 felhasználó egyelőre 5 csillagból 5,0-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) Lenor Fresh Air Effect Fresh Wind öblítő (36 adag) termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) Lenor Fresh Air Effect Fresh Wind öblítő (36 adag) megvásárlása után te is írsz értékelést.
Lenor Fresh Air Effect Fresh Wind öblítő (36 adag) - Öblítő
Lenor Fresh Air Effect Fresh Wind öblítő (36 adag)
Megszűnt
Lukáš, Praha 10 - Vršoviceflag
Értékelve: 2023. 01. 15., változat: Lenor Fresh Air Effect Fresh Wind öblítő (36 adag)
Hitelesített vásárlás
erős szag. Minden rendben: -)
0 ×Jelentés
Vásárló, Tatabányaflag
Értékelve: 2021. 12. 22., változat: Lenor Fresh Air Effect Fresh Wind öblítő (36 adag)
Hitelesített vásárlás
Nagyon tetszik az illata, gazdaságos - nagyon kevés kell belőle - és lágyak lesznek a ruhák tőle. Tartós az illata ! Köszönöm azóta is ezt hadználom ! 😊
Nem tapasztaltam
0 ×Jelentés

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10