Oldal frissítése

Vélemények: LENOR Amethyst 40 db

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) LENOR Amethyst 40 db témával kapcsolatban? Nálunk 3 felhasználó egyelőre 5 csillagból 5,0-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) LENOR Amethyst 40 db termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) LENOR Amethyst 40 db megvásárlása után te is írsz értékelést.
LENOR Amethyst 40 db - Mosókapszula
LENOR Amethyst 40 db
Megszűnt
Lucie, Třebusiceflag
Értékelve: 2023. 11. 15., változat: LENOR Amethyst 40 db
Hitelesített vásárlás
Már régóta használom. Imádom ezeknek a tablettáknak az illatát. A tabletták esetében az egyszerű és egyértelmű adagolást részesítem előnyben (nem adagolom túl, ahogyan a gélekkel megtörténhet). Nem folyik ki, amikor beteszi őket a mosógépbe. Szinte mindent 30-nál mosok, és a tabletták mindig teljesen feloldódnak (nem marad feloldatlan filmréteg, stb. ), és a szennyes jól mosható, ráadásul jó illata van. Régebben adtam hozzá textilpuhítót, de úgy tapasztaltam, hogy a tablettáknál gyakran nincs rá szükség. Az ale nora-ban mosott ruháknál azt tapasztaltam, hogy az illatuk még akkor is megmarad, ha a szennyes már régóta a szekrényben van. Ritkán fordul elő velem, hogy a szennyes a szekrényből való kivétel után szikkadt.
Kellemes, hosszan tartó illat
Mosási funkció
Tiszta adagolás
Néha az ár
0 ×Jelentés

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20