Oldal frissítése

Vélemények: Lenco PIR-645WH

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) Lenco PIR-645WH témával kapcsolatban? Nálunk 2 felhasználó egyelőre 5 csillagból 4,5-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) Lenco PIR-645WH termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) Lenco PIR-645WH megvásárlása után te is írsz értékelést.
Lenco PIR-645WH - Rádió
Lenco PIR-645WH
Raktáron 1 db
70 990 Ft
Kosárba
Pavla, Lanžhotflag
Értékelve: 2024. 05. 10., változat: Lenco PIR-645BK
Hitelesített vásárlás
ár-teljesítmény arány O. K.K. épp fellépni készül a Resident Services épülete előtti téren.
kicsit bonyolult programváltás, gyakorlatilag láthatatlan gombleírások
0 ×Jelentés
Vásárlóflag
Értékelve: 2023. 06. 01., változat: Lenco PIR-645BK
Árösszehasonlítóból származó értékelés
Szeretem a zenét, ez a készülék alkalmas az internetes adások vételére mely manapság a legnagyobb választékot biztosítja.
Táskarádió elég hangerővel a házkörüli tevékenységekhez, akkumulátoros, így hordozható, a házi wifi hálózat hatókörén belül kiválóan működik. Azon kívül akár a telefon hordozható hotspotjával is szuperül működik.
Alaposan felmérve a kínálatot, az egyik legjobb választás. Akkus internetképes táskarádióból nincs nagy választék. Max. az ára kicsit húzós, de a hatalmas műsorkínálat mindenért kárpótol.
0 ×Jelentés

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10