Oldal frissítése

Vélemények: Leki Trekking Pole Bag

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) Leki Trekking Pole Bag témával kapcsolatban? Nálunk 2 felhasználó egyelőre 5 csillagból 4,5-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) Leki Trekking Pole Bag termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) Leki Trekking Pole Bag megvásárlása után te is írsz értékelést.
Leki Trekking Pole Bag - Táska
Leki Trekking Pole Bag
Pillanatnyilag nem elérhető
Anonim felhasználóflag
Értékelve: 2022. 09. 17., változat: Leki Trekking Pole Bag
Hitelesített vásárlás
Kétrészes rudakat vettem összehajtott állapotban 93 cm. Nagy meglepetésemre a csomag hossza alig 80 cm? Nem tudom ki, de gondoltam beleteszem az egész rudat a csomagba. Visszaküldtem és vettem egy 140cm hosszú huzatot és tényleg ennyi a hossza!
szilárd anyag
állítható vállpánt
nagyobb szélesség - összecsukható rudak behelyezése
félrevezető hosszúságú információ
0 ×Jelentés

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15