Oldal frissítése

LEGO Minecraft 21154 Az Őrláng Híd

4,7 10 értékelés
Kiegészítők a termékhez

LEGO Minecraft 21154 Az Őrláng Híd

A LEGO Minecraft építőkészletet a népszerű számítógépes játék alapján készítették. Merülj el a 3D kockavilágban, alkosd meg a saját természetes környezetedet, építs otthonokat, és védd meg magadat a különféle szörnyektől, amelyek az életedre törnek. Most még több építőelem áll rendelkezésedre! A LEGO építőjáték nagyszerű szórakozást biztosít a gyerkőcöknek, fejleszti a kreativitásukat, finom motoros készségüket és fantáziájukat, talán éppen ezért a legnépszerűbb gyermekjátékok egyike.

A LEGO Minecraft legfontosabb jellemzői

  • 8 éves kortól alkalmas a gyermekek számára
  • A népszerű Minecraft játék ihlette
  • Hozd létre az otthonokkal, eszközökkel, természettel és ellenségekkel teli kockavilágodat
  • A LEGO készlet fejleszti a kreativitást és a fantáziát
  • Finom motoros készségek gyakorlása
  • A készlet 372 darabot tartalmaz

LEGO Minecraft 21154 - Az Őrláng Híd

Merülj el a Lego Minecraft világába és lépj be a földalatti birodalomba, ahol egy híd, izzó láva, fenyegető sokaság, lélekhomok, kavics, nether szilikonkockák, sörfőző asztal, italok és más félelmetes és kevésbé félelmetes dolgok várnak rád. Csupán annyi a dolgod, hogy megküzdesz a sorvadó csontvázzal, sikeresen elkerülöd a tűzoltókat és megszerzed a kincset. Azonban vigyázz, megfelelő felszerelés nélkül nem nyerheted meg a csatát, tehát vedd fel a gyémántpáncélt és ragadd meg a gyémántkardot. A még nagyobb szórakozás élményért aktiválhatod a zuhanó köveket és a tűz funkciót is. A készlet kompatibilis más Lego Minecraft építőkészletekkel.

A készlet tartalmazza:
Alex minifigura
Csontváz figura
2 tűzoltó figura forgó tűzjelzővel
Földalatti kocka híddal, láva, magma, lélekhomok, izzó kő, kavics, nether szilikonkockák, sörfőzőasztal, italok és kincsesláda
Gyémántpáncél
2 kard
Csákány
Használati utasítás
Az Őrláng híd méretei:
11 x 25 x 13 cm


Paraméterek

Tudni érdemes

Alsó korhatár 8 éves kortól

Részletes információk

Ajánlott Gyerek
Darabszám 372 db
Sorozat LEGO® Minecraft®
Téma Minecraft
Megjelenési év 2019
Kód:  LO21154
Termékszám:  5702016370928
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05