Oldal frissítése

Vélemények: LEGO® Ideas Londoni piros telefonfülke 21347

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) LEGO® Ideas Londoni piros telefonfülke 21347 témával kapcsolatban? Nálunk 1 felhasználó egyelőre 5 csillagból 5,0-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) LEGO® Ideas Londoni piros telefonfülke 21347 termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) LEGO® Ideas Londoni piros telefonfülke 21347 megvásárlása után te is írsz értékelést.
LEGO® Ideas Londoni piros telefonfülke 21347 - LEGO
LEGO® Ideas Londoni piros telefonfülke 21347
Raktáron > 5 db
47 990 Ft
Kosárba
Daniel, Olomoucflag
Értékelve: 2024. 06. 20., változat: LEGO® Ideas Londoni piros telefonfülke 21347
Hitelesített vásárlás
Hosszú idő után nagyon jól éreztem magam a Legóban. Ez nem azt jelenti, hogy a Lego unalmas, de az előző néhány készlet (NASA-kiadások) inkább technikai jellegűek voltak. Egyéb kocka, mindent meg kell őrizni, gyakori másolatok előfordulása (azaz egy eljárást több egyforma darabban kell létrehozni). A telefonfülke viszont különféle eljárásokkal járt, amelyek szintén szinte soha nem ismétlődnek meg. Egyszerűen fogalmazva, az összecsukható mérethez képest meglehetősen változatos. Most képzeld el, ha a fülke megint akkora lenne. hát egy álom Nagyra értékelem a készlet témáját és megfelelő kialakítását. Gyönyörűen kiegészíti a könyvtárat, valószínűleg az angol eleganciának köszönhetően. Nem, komolyan, a lakás dizájn kiegészítőjeként ez a készlet több mint jól néz ki. Ha félsz, hogy Lego az (és éretlennek éreznéd magad), akkor még messziről sem tudod megmondani, hogy a fülke egy készletből készült. Összességében a készlet önmagát építi. Gyors, bonyodalmaktól mentes, és klasszikus tömbökből áll (úgy értem, fiatalabb korában biztosan találkozott már ilyen tömbökkel – és érzek némi nosztalgiát az ilyen építő " kövek" iránt). Habozás nélkül ajánlom, ez egy teljesen csodálatos készlet, és megéri a figyelmet.
Szép kiegészítője a könyvtárnak
Nagyon kellemes és egyszerű kompozíció
Az OCD-sek számára ez egy nagyszerű készlet – az öröm, hogy minden összeillik
A fordítás nem válik unalmassá – nem sok alkatrészt kell több példányban elkészíteni
A telefonpanel két változata - modernebb/régibb
Nagyon stabil készlet, semmi sem dobódik vagy esik sehova
Szeretnék egy nagyobb verziót
A telefonfülke lámpája nem folyamatosan világít, hanem csak a gomb megnyomásakor
Gyors, a készlet nem tartalmaz bonyolult alkatrészeket, így nagyon gyorsan megy
0 ×Jelentés

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10