Oldal frissítése

LEGO Friends 41335 Mia és faháza

4,8 25 értékelés
Kiegészítők a termékhez

LEGO Friends 41335 Mia és faháza

Mia nagy meglepetést készít a barátainak! A LEGO Friends készletek olyan kislányok számára készültek, akik a kalandokat a barátaikkal együtt szeretik átélni vagy a mindennapi eseményeket úgy, mint a felnőttek. Heartlake-ben él öt elválaszthatatlan barát, akikkel mindig történik valami. Velük együtt a kis építők kirándulhatnak a természetben, iskolába mehetnek, sportolhatnak vagy kulturális eseményeken vehetnek részt, egy biztos, mindig sok kalandot élhetnek át és élvezhetik a barátok társaságát. A LEGO készlet fejleszti a kreativitást, a finommotoros képességeket és a gyermekek képzeletét, nem véletlen, hogy ez az egyik legnépszerűbb gyermekjáték.

LEGO Freinds 41335 Mia lombháza

  • 6 és 12 éves gyermekeknek ajánlott
  • Egy újabb kaland Heartlake városában
  • Betekintést enged egy igazán lányos világba
  • Fejleszti a kreativitást és megmozgatja a fantáziát
  • A LEGO Friends Mia lombháza készlet játék közben fejleszti a gyerekek finommotoros képességeit
  • A gyermek egyedül is játszhat, de bekapcsolódhat akár az egész család is
  • Darabszám - 351

LEGO Friends Mia lombháza

Mia egy nagyszerű átépítésbe kezdett! Úgy döntött, hogy átépíti bátyja lombházát és egy szenzációs találkozóhellyé varázsolja, amelyben minden barátját vendégül láthatja a parkban. Daniel egyetemre fog járni, ezért minden cuccát be kell pakolnia a padláson lévő dobozba. Mia-val együtt felakaszthatod a falra a családot és a barátokat ábrázoló képeket. Nemkívánatos látogatók érkeznek? Mássz fel a hálón az emeletre, és használd a vízipisztolyt, hogy elmenjen a kedvük a látogatástól. Aztán csússz le a kötélpályán, menj oda Mimihez, a nyuszihoz, aki épp a nyusziházban van. Biztosan ízlik majd neki a ropogós sárgarépa. 

 

A csomag tartalma:
2 minifigura Mia és Daniel, Mimi, a nyúl és Fahéj, a madár
Lombház létrával és mászóhálóval, padlás nyitható tetővel és tároló dobozzal, fatönk tárolóval és nyúlház
Tartozékok: gördeszka, vízipisztoly, zseblámpa, kísértethistóriás könyv, csempe műalkotásokkal, pizza, "I love Heartlake City" feliratú bögre, társasjáték, Heartlake City Park térkép, bumeráng, csempe szerelmes levéllel, madárfészek, tojás és répa

 
Kód:  LO41335
Termékszám:  5702016077452
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15