Oldal frissítése

LEGO City Town 60235 Adventi naptár LEGO City

4,9 19 értékelés
Kiegészítők a termékhez

LEGO City Town 60235 Adventi naptár LEGO City

A városi élet inspirálta LEGO City játékkészlet nagyszerű lehetőséget kínál a gyerkőcöknek, hogy megtapasztalják ezt az életvitelt. A számos órányi játék során az összes fő témával találkozhatnak a rendőrségtől és a tűzoltóállomástól kezdve a megannyi csodálatos járművön át egészen az ikonikus épületekig - mindezt megépíthetik, illetve játszhatnak is velük. A LEGO City játékkészlet részletgazdag, így stimulálja a fantáziát, emellett részletességének köszönhetően igazán változatos is. Ez egy végtelen lehetőségekkel teli világ, amely fokozza mind a gyermekjátékok sokszínűségét, mint pedig az azok által kínált szórakozás élményét. A népszerű LEGO Cityjátékkészlet 5 éves kortól alkalmas a gyermekek számára.

A LEGO City Town Adventi naptár főbb jellemzői

  • 5 éves kortól ajánlott a gyermekek számára
  • A csodálatos városi élet világa
  • Épületek, járművek, foglalkozások, szituációk
  • Fejleszti a kreativitást és támogatja a képzelőerőt
  • Finom motoros készségek gyakorlása
  • A gyermek játszhat egyedül, vagy akár az egész családdal
  • A LEGO City Adventi naptár 234 darabot tartalmaz

LEGO City 60235 - Adventi naptár

Gyermeked már nagyon várja a szentestét, azonban túl hosszúnak találja az advent időszakát? Ez esetben örömmel fogadja majd az adventi naptár kinyitását minden reggel. Azonban ez nem egy hagyományos adventi naptár - a LEGO adventi naptár különféle figurákat, dekorációkat, bútorokat és kiegészítőket tartalmaz a City sorozat modelljeihez, néhányuk egy különleges karácsonyi kiadásban érkezik. A gyerkőcök egyesével csomagolhatják ki az új elemeket és kiegészítőket a készleteikhez. Természetesen a naptárban található egy játszószőnyeg is. A LEGO City Adventi naptár készletével az advent időszaka meglepően kellemesen telik.

Csomag tartalma:
7 figura, beleértve a Télapót és a husky-t
Hójáró, hóvár, fejsze állvány, jégteke készlet, tűzhely, kandalló, hintaszék, távcső, karácsonyfa, antik óra, étkezőasztal, hóeke, hógolyó katapult, szán, hóember, keksz-asztal
Kiegészítők:fejsze,2 hógolyó, torta, ajándéktasak, nyitható könyv, serpenyő, pulykacomb, keksz, forró kakaó, salátalevél, seprű, gyertya, tejesbögre, bögre


Kód:  LO60235
Termékszám:  5702016369809
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15