Oldal frissítése

Vélemények: Leatherman Super Tool 300

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) Leatherman Super Tool 300 témával kapcsolatban? Nálunk 5 felhasználó egyelőre 5 csillagból 4,2-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) Leatherman Super Tool 300 termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) Leatherman Super Tool 300 megvásárlása után te is írsz értékelést.
Leatherman Super Tool 300 - Multitool
Leatherman Super Tool 300
Megszűnt
Anonim felhasználóflag
Értékelve: 2023. 06. 19., változat: Leatherman Super Tool 300
Hitelesített vásárlás
Én naponta hordom és használom, de személy szerint örülnék neki, ha a Leatherman lehetővé tenné, hogy a szerszámokat egy ketrecbe tegye.
A tökéletes eszköz egy nagyszerű márkától
Kecskebőr tok
Stipacs nagyon éles
Amikor kinyitják, bűzlik
A lábán lévő klipsz letört, erős, de törékeny: (
Hiányoznak a kések, de ez nem számít ennél a szerszámnál, meg kellett volna vennem a késeket.
0 ×Jelentés
Jaroslav, Kosičkyflag
Értékelve: 2020. 05. 24., változat: Leatherman Super Tool 300
Hitelesített vásárlás
Minőségi termék nagyon hosszú garanciával
Eddig egyik sem
0 ×Jelentés
Vladimír, Brno 12flag
Értékelve: 2016. 06. 05., változat: Leatherman Super Tool 300
Hitelesített vásárlás
Minőségi anyag, precíz kidolgozás, sima és fogazott penge, cserélhető vágópengék, a tüske nagyon hasznos furattal rendelkezik. Kellemes méretek, nem túl kicsik.
Kevés szerszám van benne, a 23 éves SOG PowerPlieremben van egy extra véső és imbuszkulcs - fontos eszközök, amik itt hiányoznak. Méreténél fogva öt billenőegység helyett mindkét oldalon könnyedén elférne hat billenőegység. A SOG termékekkel ellentétben a fogók nem rendelkeznek emelőszerkezettel.
0 ×Jelentés

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15