Oldal frissítése

Vélemények: Lauben Desk Fan&Heater 2in1 600BB

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) Lauben Desk Fan&Heater 2in1 600BB témával kapcsolatban? Nálunk 2 felhasználó egyelőre 5 csillagból 4,5-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) Lauben Desk Fan&Heater 2in1 600BB termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) Lauben Desk Fan&Heater 2in1 600BB megvásárlása után te is írsz értékelést.
Lauben Desk Fan&Heater 2in1 600BB - Ventilátoros hősugárzó
Lauben Desk Fan&Heater 2in1 600BB
Raktáron 5 db
16 990 Ft
Kosárba
Stanislava, prahaflag
Értékelve: 2024. 05. 27., változat: Lauben Desk Fan&Heater 2in1 600BB
Hitelesített vásárlás
A Lauben remek kiegészítője az otthonomnak. Kompakt kialakítása tökéletesen illeszkedik az asztalomon, akár le kell hűteni a forró nyári napokat, akár fel kell melegednem a téli estéken. Kellemesen meglepett a gyorsasága és a hatékonysága.
Változó beállítások
Egyszerű használat
Csendes működés
Hosszú élettartam
0 ×Jelentés
Tibor, Praha 3 - Žižkovflag
Értékelve: 2024. 05. 25., változat: Lauben Desk Fan&Heater 2in1 600BB
Hitelesített vásárlás
Többé nem kell külön ventilátorokat és fűtőtesteket vásárolnia és karbantartania – ez a 2 az 1-ben eszköz helyet és pénzt takarít meg. Nyáron megmentő kezem lehet, amikor felfrissülésre van szükségem, télen pedig kellemes meleget biztosít. Csendes működése kiváló éjszakai használatra.
Két funkció egy készülékben
Kényelmes megoldás
Helyet és pénzt takarít meg
Azonnal szabályozza a hőmérsékletet
Kompakt kialakítás
0 ×Jelentés

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05