Oldal frissítése

Vélemények: Lamps sétáló fekete kutyus

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) Lamps sétáló fekete kutyus témával kapcsolatban? Nálunk 2 felhasználó egyelőre 5 csillagból 3,0-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) Lamps sétáló fekete kutyus termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) Lamps sétáló fekete kutyus megvásárlása után te is írsz értékelést.
Lamps sétáló fekete kutyus - Plüss
Lamps sétáló fekete kutyus
Szállításra kész 4 db
5 590 Ft
Kosárba
Ivona, České Budějovice 2flag
Értékelve: 2024. 03. 17., változat: Lamps sétáló fekete kutyus
Hitelesített vásárlás - árösszehasonlítóból származó értékelés
400-nak, - ez egy gúnyolódás. A kutya csak 3 lépést tehet előre és 3 lépést hátra. Egyáltalán nem beszélhetünk ugatásról, inkább úgy hangzik, mint egy nyikorgó kutyajáték. Instabil, gyakran az oldalára esik. Visszatérek, nem ajánlom a vásárlást
Aranyos.
Olcsó "szemét"
Ennyiért nem éri meg.
Tényleg nem ugat
Instabil
0 ×Jelentés

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10