Oldal frissítése

Vélemények: LAMAX W10.1

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) LAMAX W10.1 témával kapcsolatban? Nálunk 7 felhasználó egyelőre 5 csillagból 3,7-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) LAMAX W10.1 termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) LAMAX W10.1 megvásárlása után te is írsz értékelést.
LAMAX W10.1 - Kültéri kamera
LAMAX W10.1
Raktáron > 5 db
103 990 Ft
Kosárba
LukasSzlaur.cz, Bystřice nad Olšíflag
Értékelve: 2023. 11. 26., változat: LAMAX W10.1
Hitelesített vásárlás - árösszehasonlítóból származó értékelés
Kicsi, kompakt, sok tartozék a csomagban
0 ×Jelentés
Radovan, Vyškovflag
Értékelve: 2023. 09. 18., változat: LAMAX W10.1
Hitelesített vásárlás
Javaslom, hogy olvassa el a szakmai recenziókat, és hasonlítsa össze a gyakorlattal. Tudom, hogy ez plusz idő, de segítettek nekem a kamera optimális beállításában, nem kellett a próbálgatás és hiba útját járnom.
Pozitívan meglepett a videó minősége. A kép realizmusa és a kamera képessége, hogy gyorsan kezeli a fényes nap és az árnyék közötti átmenetet.
A megfelelő beállításokkal az akkumulátor élettartama is nagyszerű. 4K60 stabilizátorral és mikrofonnal akár 90 percig. Kipróbált és tesztelt. Továbbra is ajánlok egy extra akkumulátort. Nem látom a hátrányát.
A képstabilizálás szerintem kiváló. A kamerát a kerékpárom kormányán használom, a kép mégis rendkívül stabil, még durva terepen is. Őszintén szólva ebben az árkategóriában nem is várnám el.
A távirányító egy plusz. Problémám van a fényképezőgép vázán vagy az érintőképernyőn lévő gombok vezetés közbeni működtetésével. Párszor "összezavarodtam", a karkötő megoldja a problémát.
Az akkumulátor HOT (piros) jelzést ad, de még fél órán keresztül képes ellátni a felvételt. Ez negatívum?
Egy kicsit részletesebb kézikönyv nem ártana.
0 ×Jelentés
Pavel, Brtniceflag
Értékelve: 2023. 07. 30., változat: LAMAX W10.1
Hitelesített vásárlás
Fotók és videók gyönyörűek. Stabilizálás tökéletes videó rázkódásmentes és éles
Sajnos a kamera gyakran lefagy, csak az akkumulátor eltávolítása segít. A panaszok és a rendszerfrissítések sem segítettek
A fényképezőgép teste repedezik, először a vízálló hdmi és töltőcsatlakozó ajtaja (meghirdetett - ismét repedezett), most pedig a díszítő műanyag a fényképezőgép objektívje körül, és a fényképezőgépet védő tokban használják, és soha nem esett le.
0 ×Jelentés
Jan, Chomutovflag
Értékelve: 2023. 01. 21., változat: LAMAX W10.1
Hitelesített vásárlás
Eddig azt mondhatom, hogy a fényképezőgép az én kategóriámban szinte kidobott pénz. Kipróbáltam mind az automatikus, mind a kézi beállításokat, és a fényképezőgép vizuális oldala nagyon nagyon átlagos, de alacsonyabb. A néhány éves GoPro úgy teszi a zsebedbe, mintha semmi sem lenne.
beállítási lehetőségek
távvezérlés wifin és alkalmazáson keresztül
2 stabilizálás
a képminőség megkérdőjelezhető
a kamerát reggel vagy este szeretné használni. felejtsd el. A kép pixeles, és a kamera általában vak, ha nincs erős fény.
a fogantyúk szinte használhatatlanok. alapvetően semmi sem tart. Mindent fel kellett oldanom, hogy meg tudjam húzni, hogy tartson.
Ezek a kamerák nem hangra készültek, így ez inkább csak egy megfigyelés. de a hang szinte használhatatlan
vízálló tok érkezett karcos
az akkumulátor élettartama 4k60 fps esetén körülbelül 30 perc
a képstabilizálás nem működik 1080p/120fps-ben
0 ×Jelentés
Pavel, Brandýs nad Labem-Stará Boleslav 1flag
Értékelve: 2022. 10. 21., változat: LAMAX W10.1
Árkategóriájában páratlan. Kiváló stabilizálás és kép jó fényviszonyok mellett. Kár, hogy csak egy akkumulátor és elavult micro-usb
Jó kép
Stabilizálás
tartozékok
H265
natív 4K/60sn // fhd/120sn
microUSB
Csak 1x akkumulátor
0 ×Jelentés

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15