Oldal frissítése

Vélemények: LAMAX C11 GPS 4K

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) LAMAX C11 GPS 4K témával kapcsolatban? Nálunk 3 felhasználó egyelőre 5 csillagból 5,0-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) LAMAX C11 GPS 4K termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) LAMAX C11 GPS 4K megvásárlása után te is írsz értékelést.
LAMAX C11 GPS 4K - Autós kamera
LAMAX C11 GPS 4K
Kérés esetén megrendeljük
83 590 Ft
Kosárba
Vásárló, Pragueflag
Értékelve: 2024. 06. 18., változat: LAMAX C11 GPS 4K
Hitelesített vásárlás - árösszehasonlítóból származó értékelés
Azt mondanám, hogy megéri a pénzt. Eddig hála istennek nem kellett használnom a felvételt egy baleset miatt, de megnéztem a felvételeket éjjel-nappal (városról és kívülről) és jó is. Csak időnként le kell polírozni a fényképezőgép lencséjét, mert ezt meg lehet állapítani.
megéri az árát
kis méretek
jó felvételi minőség még rossz fényviszonyok mellett is
0 ×Jelentés
Vásárló, Hájeflag
Értékelve: 2024. 06. 16., változat: LAMAX C11 GPS 4K
Hitelesített vásárlás
Egy kis kamera, amely nem foglal helyet, de teljesen működőképes, rossz időben és éjszaka is. Minőségi felvétel és a pénzért nincs miért aggódni. A kis képernyő PC-n való böngészéssel helyettesíthető.
Kiváló minőségű rögzített felvétel.
Nagy memóriakapacitás.
egyszerű rögzítés
0 ×Jelentés

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20