Oldal frissítése

Vélemények: Kywoo 3D Tycoon Slim

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) Kywoo 3D Tycoon Slim témával kapcsolatban? Nálunk 5 felhasználó egyelőre 5 csillagból 4,6-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) Kywoo 3D Tycoon Slim termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) Kywoo 3D Tycoon Slim megvásárlása után te is írsz értékelést.
Kywoo 3D Tycoon Slim - 3D nyomtató
Kywoo 3D Tycoon Slim
Pillanatnyilag nem elérhető
Bronislav, Soběchlebyflag
Értékelve: 2023. 06. 06., változat: Kywoo 3D Tycoon Slim
Hitelesített vásárlás
Meg akartam tanulni a 3d nyomtatást, de nem akartam túl sok pénzt befektetni, ha nem tudnék, ezért megvettem ezt a nyomtatót. Hosszú út állt előttem. A modellezés megtanulása (Freecad), a kapott fájl feldolgozása Slicerben, majd a nyomtatással való próbálkozás először elég triviális volt. Van néhány titok, amit el kell sajátítani (első réteg, az anyag és a hordozó hőmérséklete, paraméterek. És nézd, még nem tökéletes, de egyre jobb leszek. Nem tudok semmit a nyomtatóról, működik, pontosan elvégeztem az összeszerelést, és most már nem érdekel semmi. Ez nagyszerű.
Jól csomagolva
Gyors összeszerelés
Azonnal működőképes
Frissítési lehetőségek
Nincs saját profilja a Slicerben, de nem jelent gondot létrehozni az utasítások szerint. A Průša által kiadott füzet rengeteg tippet adott.
0 ×Jelentés
Vásárló, Rétságflag
Értékelve: 2023. 02. 10., változat: Kywoo 3D Tycoon Slim
Hitelesített vásárlás
A nyomtatót az összeszerelést követően kipróbáltam volna, de csak összevissza működtek a léptetőmotorok, nem működött a szintezés sem. Már ott tartottam hogy visszaküldöm, de még adtam neki egy esélyt, és átnéztem a bekötéseket. Így ráakadtam problémára. A nyomtatófejben, a szintezőszenzorra nem volt rendesen rátéve a csatlakozó és ez megzavarta az egész elektronika működését. Miután helyreraktam, máris hibátlanul működött, majd a beállítások után nagyon szépen nyomtatott.
1. Kellemesen csendesen dolgozik. (akár aludni is lehet mellette)
2. A beállításokat követően, meglehetősen precízen nyomtat, és felveszi a versenyt a drágább vetélytársaival szemben is.
3. Kellemes meglepetés volt a 250g-os, dobra tekercselt próbafilament is. (Y)
4. Van lehetőség a normálméretű SD kártya használatára is(!)
Összességében, megvagyok elégedve a "Kywoo 3D Tycoon Slim" nyomtatóval, és nagyon jó vételnek tartom ebben az árkategóriában.
Sajnos a vásárlásnál a régi firmware-el adják ki, ezért mindjárt az elején nem árt letölteni hozzá a legújabb firmware-t a gyártó honlapjáról, mert csak így fog kellemes élményt nyújtani a nyomtató.
0 ×Jelentés
Jan, Týn nad Vltavou 1flag
Értékelve: 2023. 01. 29., változat: Kywoo 3D Tycoon Slim
Hitelesített vásárlás
Sok zene az áráért! A dicsőített Crealityhöz képest a Creality valójában szemét.
Egyszerűség és funkcionalitás
Felhasználóbarátság
Csomagolja ki,4 csavar és nyomja meg!
Kiváló minőségű nyomtatás már az alapban! Finomhangolás után összehasonlíthatatlan nyomtatási minőség. Összehasonlítva a Crealityvel!
Crtouch, Üveg, Közvetlen, Robusztusság
A következő profilja: Ultimaker Cura
+++++
Egyik sem!
0 ×Jelentés

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05