Oldal frissítése

Vélemények: Kywoo 3D Tycoon IDEX

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) Kywoo 3D Tycoon IDEX témával kapcsolatban? Nálunk 4 felhasználó egyelőre 5 csillagból 4,8-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) Kywoo 3D Tycoon IDEX termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) Kywoo 3D Tycoon IDEX megvásárlása után te is írsz értékelést.
Kywoo 3D Tycoon IDEX - 3D nyomtató
Kywoo 3D Tycoon IDEX
Pillanatnyilag nem elérhető
Roman, Dubí 1flag
Értékelve: 2023. 01. 10., változat: Kywoo 3D Tycoon IDEX
Hitelesített vásárlás
Tökéletesen nyomtat, nincs kifogásom ezen az áron. A nyomtatót mindenki a saját ízlése szerint alakíthatja, például máshová helyezheti a száltartókat.
Bl touch - 16 pontos pad hangolás
A tengelyek az alacsonyabb modellekhez képest csendesek, és a Z tengelyek
Az érintőképernyős kezelőszervek javultak az alacsonyabb modellekhez képest. Szuper
Rövid extruder, szintén nagyszerű
A második extruder kalibrálása után, amely a kétszínű nyomtatáshoz szükséges, teljes elégedettség. Gyönyörűen nyomtat.
Stabil és robusztus konstrukció, felső fogantyúkkal a szállításhoz, szintén szuper
Az extruderek némi fejlesztése vagy magasabb fúvóka-hőmérséklet nagyszerű lenne, de nem ezen az áron. Ezen az áron nincs mit kifogásolni. Egy frissítéssel pedig akár 300°C-os fúvóka-hőmérséklet is elérhető.
0 ×Jelentés
Anonim felhasználóflag
Értékelve: 2023. 01. 08., változat: Kywoo 3D Tycoon IDEX
Hitelesített vásárlás
jó nyomtató, kivéve, hogy a szíjak az én darabom nem voltak elég szorosak a finomhangoláshoz, és a beállítás gyönyörűen nyomtat.
jó csendes nyomtató
robusztus kialakítás
hiányzó cseh nyelvű utasítás ("Megjegyzés az Alza szerkesztőségétől - köszönjük a figyelmeztetést és elnézést kérünk, az utasítással kapcsolatban közvetlenül az ügyfélszolgálat munkatársai fogják felvenni Önnel a kapcsolatot").
0 ×Jelentés

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10