Oldal frissítése

Tájékoztatjuk Önöket, hogy a vonatkozó kormányrendelet értelmében  bemutatótermünk csomagátadó pontként változatlan nyitvatartással üzemel.

Március 15-én, hétfőn budapesti bemutatótermünk zárva tart, az interneten azonban ezen a napon is kényelmesen vásárolhatsz

Vélemények: KRUPS KP1A0831 Nescafé Dolce Gusto Piccolo XS fekete

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) KRUPS KP1A0831 Nescafé Dolce Gusto Piccolo XS fekete témával kapcsolatban? Nálunk 4 felhasználó egyelőre 5 csillagból 4,2-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) KRUPS KP1A0831 Nescafé Dolce Gusto Piccolo XS fekete termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) KRUPS KP1A0831 Nescafé Dolce Gusto Piccolo XS fekete megvásárlása után te is írsz értékelést.
KRUPS KP1A0831 Nescafé Dolce Gusto Piccolo XS fekete - Kapszulás kávéfőző
KRUPS KP1A0831 Nescafé Dolce Gusto Piccolo XS fekete
Megszűnt
4,2
4 felhasználó értékelte
20+
vásárló már megvásárolta
80 %
vásárló ajánlja
Elromlott a régi, pirosat szerettem volna, ez felelt meg az elvárásaimnak. Előtte is hasonló Dolce Gusto volt, ehhez bragaszkodtam. Kinézetre pedig ez tetszett leginkább.
Nem kell sokat vesződni a kávéfőzéssel, egyszerű használat, eddig a márkával jó tapasztalataim voltak.
-
Kávérajongó vagyok, szükségem volt egy készülékre. Tulajdonképpen elégedett vagyok, de utólag látom, máshol ugyanez a termék sokkal, de sokkal olcsóbb. Én sajnos kiválasztottam a legdrágább helyet. Ez elszomorít, de ez már eső után köpönyeg...
Gyorsan elkészíthető, jó ízű kávét ihatok.
Mai eszemmel teljesen automata gépet vennék.
P-DC1-WEB05