Oldal frissítése

Vélemények: KRK GoAux 4

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) KRK GoAux 4 témával kapcsolatban? Nálunk 2 felhasználó egyelőre 5 csillagból 5,0-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) KRK GoAux 4 termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) KRK GoAux 4 megvásárlása után te is írsz értékelést.
KRK GoAux 4 - Hangfal
KRK GoAux 4
Kérés esetén megrendeljük
178 290 Ft
Kosárba
Lubomír, Velké Přílepyflag
Értékelve: 2024. 03. 06., változat: KRK GoAux 4
Hitelesített vásárlás
A KRK GoAux 4 hordozható monitorok, amelyek hangzásukban messze meghaladják méretüket. Ez a nagyobb modellcsalád 100 watt RMS teljesítményt kínál 4"-os mélysugárzóval, és lapos referencia hangfrekvenciát biztosít. A KRK GoAux 4 csomagban egy kalibrációs mikrofont is talál, amellyel még pontosabb hangeredményeket érhet el. Nem akarom értékelni a hordozhatóságukat, mert valószínűleg nem ez a fő előnyük. Bár el tudom képzelni, hogy a masteringet a házi stúdiónkon kívül ellenőrizzük. A fő előnye a csatlakozások széles skálája. Bemenetek: Bluetooth, 1/4" TRS szimmetrikus, RCA, USB-típus B, 1/8" Aux, mikrofon kimenetek: 1/8"-os sztereó fejhallgató-csatlakozó automatikus hangszóró-elnémítással Ha ezeket a lenyűgöző hangzású kis dobozokat csatlakoztatja a számítógépéhez, TV-hez vagy más audio-lejátszóhoz, még jobban elmerülhet az akcióban, és még mélyebb hallgatási élményben lesz része. E monitorok változó csatlakoztathatósága valóban széles körű alkalmazásokat kínál.
A KRK első minden egyben hordozható hangszórórendszere
Ideális otthoni stúdióhoz
A kiváló minőségű 4 hüvelykes mélysugárzó és az 1 hüvelykes magassugárzó erőteljes basszust és tiszta magas hangokat biztosít.
Automatikus szobakorrekciós rendszerrel és mérőmikrofonnal felszerelve.
A stabil hangszóróállványok állítható elhelyezést és hallgatási szöget biztosítanak
A kezelőszervek, a tápegység és az erősítő az egyszerűség kedvéért egy hangszóróban vannak elhelyezve.
Eddig egyik sem
0 ×Jelentés
Martin, Benátky nad Jizerou IIflag
Értékelve: 2023. 10. 27., változat: KRK GoAux 4
Hitelesített vásárlás
Isteniek. )
0 ×Jelentés

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05