Oldal frissítése

Vélemények: KRK Classic 5

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) KRK Classic 5 témával kapcsolatban? Nálunk 5 felhasználó egyelőre 5 csillagból 4,6-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) KRK Classic 5 termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) KRK Classic 5 megvásárlása után te is írsz értékelést.
KRK Classic 5 - Hangszóró
KRK Classic 5
Megszűnt
Daniel, Trnová u Plzněflag
Értékelve: 2023. 02. 16., változat: KRK Classic 5
Hitelesített vásárlás
Szuper hangzás a Focusrite solo 3. hangszóróval kombinálva. Ajánljuk
Basszus az eleje felé
gyönyörű magasságok
nagyszerű megjelenés és erőteljes hangzás
Semmi, talán csak ne felejtsen el szimmetrikus kábeleket vásárolni, hogy a hangszórókat a hangrendszerhez csatlakoztassa. Csak a reprodukciót és a forrást kapod meg.
0 ×Jelentés
Anonim felhasználóflag
Értékelve: 2022. 06. 21., változat: KRK Classic 5
Hitelesített vásárlás
Csodálatos! A nyak soha nem okoz csalódást. annak ellenére, hogy 5-ösek, elképesztően alacsony basszust és gyönyörűen éles HF-et érnek el. Mindenképpen vegyél hozzájuk TRS kábelt és állványt vagy alátétet! Kb. 1,5-2 méterről jobban hallható a basszus, de egyébként csodálatosak. Mindenkinek ajánlom, akinek minden részletre szüksége van!
Nagyszerű hangzás
Minőségi
Ha nem szereted a szomszédaidat, ez neked szól: D
A basszus jobban hallható 1,5-2 méterről
0 ×Jelentés
Martin, Dubnica nad Váhomflag
Értékelve: 2022. 02. 04., változat: KRK Classic 5
Hitelesített vásárlás
Nagyszerű hangzás, de ne próbálja meg ezeket a monitorokat klasszikus RCA UNBALANCED (CINCH) csatlakozáson keresztül használni egy szabványos audiokimenethez (mobil, belső / külső hangkártya) – szabványos RCA kábellel extrém zajt, interferenciát fog hallani. jobb RCA kábellel és jó hangkimenettel (külső hangkártya) elvész a zaj, de valamiért amikor ezt a két monitort a STEREA-hoz kötjük egy hangkimenetre, akkor mindkettőn elkezd zúgni (4 darabon és más hangon tesztelve) forrásból, tehát úgy tűnik, ez nem termékhiba). Az egész helyzetet számomra csak egy külső Focusrite Scarlett hangkártya oldotta meg, ami lehetővé teszi a TRS kábelen keresztüli csatlakozást (BALANCED).
0 ×Jelentés

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15