Oldal frissítése

Vélemények: Koopman Edényelválasztó, átmérője 38 cm (3 db)

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) Koopman Edényelválasztó, átmérője 38 cm (3 db) témával kapcsolatban? Nálunk 7 felhasználó egyelőre 5 csillagból 4,5-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) Koopman Edényelválasztó, átmérője 38 cm (3 db) termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) Koopman Edényelválasztó, átmérője 38 cm (3 db) megvásárlása után te is írsz értékelést.
Koopman Edényelválasztó, átmérője 38 cm (3 db) - Edényelválasztó
Koopman Edényelválasztó, átmérője 38 cm (3 db)
Pillanatnyilag nem elérhető
Jan, Ivančiceflag
Értékelve: 2024. 03. 09., változat: Koopman Edényelválasztó, átmérője 38 cm (3 db)
Hitelesített vásárlás
A célját szolgálta
0 ×Jelentés
Jana, Plzeň 23flag
Értékelve: 2023. 06. 23., változat: Koopman Edényelválasztó, átmérője 38 cm (3 db)
Hitelesített vásárlás
Egy csillagot leveszek az anyag gyengesége miatt, de összességében a készlet ára ésszerű, így valójában finom serpenyők vagy edények, amelyeket megvéd, csak nem olyan erős és logikusan rövidebb ideig tart a nem olyan masszív szilárdság miatt: )
0 ×Jelentés

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20