Oldal frissítése

Vélemények: König & Meyer 19775

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) König & Meyer 19775 témával kapcsolatban? Nálunk 2 felhasználó egyelőre 5 csillagból 4,5-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) König & Meyer 19775 termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) König & Meyer 19775 megvásárlása után te is írsz értékelést.
König & Meyer 19775 - Tablet tartó
König & Meyer 19775
Pillanatnyilag nem elérhető
Anonim felhasználóflag
Értékelve: 2023. 12. 29., változat: König & Meyer 19775
Hitelesített vásárlás
Masszív kivitel.
0 ×Jelentés
Anonim felhasználóflag
Értékelve: 2023. 12. 01., változat: König & Meyer 19775
Hitelesített vásárlás
Nagyszerű állvány, praktikus, minden zenésztársam dicséri, és tervezik, hogy beszereznek egyet, vagy már van is egy.
Illeszkedik az érintőképernyős (14"-os) felnyitható laptopomhoz, egyszerűen nem találtam a piacon semmi ekkorát.
Az első összeszerelés során a négy csomagomból kettő eltört: D De kettőn gond nélkül megállja a helyét. Borzasztóan csalódott voltam, azt hiszem, túl nagy erővel mentem neki. De ez egy olyan rész, amelyet könnyen tudnék tartósan foltozni, ha csak egy eszközön használom, és nem kell újra konfigurálni az egyébként nagy eszközökön.
Az állvány rövid lábakkal rendelkezik, ami kompakt, könnyű, de sajnos kevésbé stabil, mint a hagyományos mikrofonállványok. Sík talajon ez nem számít, de egy szabadtéri rendezvényen egy göröngyös gyepen egyszer majdnem elrepült.
0 ×Jelentés

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05