Oldal frissítése

Vélemények: Komoda Sally, 82 cm, fehér

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) Komoda Sally, 82 cm, fehér témával kapcsolatban? Nálunk 2 felhasználó egyelőre 5 csillagból 5,0-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) Komoda Sally, 82 cm, fehér termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) Komoda Sally, 82 cm, fehér megvásárlása után te is írsz értékelést.
Komoda Sally, 82 cm, fehér - Komód
Komoda Sally, 82 cm, fehér
Pillanatnyilag nem elérhető
Eva, Praha 6 - Břevnovflag
Értékelve: 2023. 09. 13., változat: Komoda Sally, 82 cm, fehér
Hitelesített vásárlás
1*
egy varázsdoboz, ami kétszer is megvan. Kifogástalanul csomagolva, amikor az Alza expressz szállította, és gyönyörűen összeszerelve még egy laikus számára is, minden darab rendben, és ez nem gyakori a bútoroknál. Köszönöm szépen.
Szeretnék több ilyen típust látni, talán még fával kombinálva is.
0 ×Jelentés

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10