Oldal frissítése

Vélemények: Kobo Clara BW

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) Kobo Clara BW témával kapcsolatban? Nálunk 8 felhasználó egyelőre 5 csillagból 4,7-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) Kobo Clara BW termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) Kobo Clara BW megvásárlása után te is írsz értékelést.
Kobo Clara BW - Ebook olvasó
Kobo Clara BW
Raktáron > 5 db
50 390 Ft
Kosárba
Martin, Brno 34flag
Értékelve: 2024. 05. 18., változat: Kobo Clara BW
Hitelesített vásárlás
Eredetileg a színes változatra gondoltam, de néhány összehasonlítás után a BW változat mellett döntöttem, és határozottan nem bántam meg. A fekete-fehér változatban a legújabb Carta 1300 van. Személy szerint a Paperwhite 4-hez (2018) tudom hasonlítani, ahol nem igazán tetszik a kijelző védőüvege. Pohár nélkül az olvasási élmény sokkal közelebb áll egy igazi könyvhöz. Nagyra értékelem a szoftvert is – a Kindle-hez képest a tartalmad foglalja el a legtöbb helyet. A honlapon csak egy linket talál a Kobo boltra és egy linket az olvasói kézikönyvre. Ha a Klárát a legteljesebb mértékben szeretné élvezni, javaslom, hogy a könyveket kepub (nem epub) formátumban küldje el az olvasónak. A Caliberben valószínűleg már előre telepítve van a KoboTouch bővítmény, amelyre telepítenie kell a KoboTouchExtended-et. Ezt követően a bővítmény automatikusan konvertálja az összes epub könyvet kepub formátumba (KOBO EPUB), amikor elküldi őket az eszközére. A fő különbség az epub és a kepub között a böngészési sebesség, a képek nagyításának lehetősége vagy a jobb statisztika, beleértve a hátralévő idő becslését.
Carta 1300 kijelző
gyors válaszidő
lehetőség a teljes oldalfrissítés beállítására saját preferenciái szerint
Törölje a menüt
egyszerű működés
kezdőlap hirdetések nélkül
szabadalmaztatott szoftver – ami plusz, de ez nem Android, és nem tudsz letölteni alkalmazást e-könyvek kölcsönzésére mondjuk egy könyvtárból
a könyvben/fejezetben hátralévő idő becslése messze elmarad a klasszikus epub-tól
szinkronizálás csak a Goodreads szolgáltatással a Caliber segítségével
0 ×Jelentés
Vratislav, Tepliceflag
Értékelve: 2024. 05. 16., változat: Kobo Clara BW
Hitelesített vásárlás
Féltem, hogy kicsi lesz, de éppen ellenkezőleg, teljesen elegendő
Könnyű
Gyors
Kevés eset áll rendelkezésre
0 ×Jelentés

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15