Oldal frissítése

Vélemények: Knipex kombinált fogó

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) Knipex kombinált fogó témával kapcsolatban? Nálunk 6 felhasználó egyelőre 5 csillagból 5,0-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) Knipex kombinált fogó termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) Knipex kombinált fogó megvásárlása után te is írsz értékelést.
Knipex kombinált fogó - Kombinált fogó
Knipex kombinált fogó
Raktáron 3 db
7 490 Ft
Kosárba
Vít, Bělá pod Bezdězemflag
Értékelve: 2017. 09. 12., változat: Knipex kombinált fogó
Hitelesített vásárlás
knipex
0 ×Jelentés
Michal, Trenčín 8flag
Értékelve: 2017. 06. 02., változat: Knipex kombinált fogó
Hitelesített vásárlás
Nem ismerem a szerszámokat, és ritkán veszek kézbe fogót, de az első használat után egyértelmű volt számomra, hogy az összes fogó, ami életemben volt, ellene van ennek a sárnak.
a kulcsok nincsenek csomagolásban, és nyilvánvalóan nedves környezetben tárolták őket, mivel sok a felületi rozsda rajtuk.
0 ×Jelentés

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05