Oldal frissítése

Vélemények: Klipsch T5 II True Wireless Sport Black

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) Klipsch T5 II True Wireless Sport Black témával kapcsolatban? Nálunk 1 felhasználó egyelőre 5 csillagból 1,0-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) Klipsch T5 II True Wireless Sport Black termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) Klipsch T5 II True Wireless Sport Black megvásárlása után te is írsz értékelést.
Klipsch T5 II True Wireless Sport Black - Fej-/fülhallgató
Klipsch T5 II True Wireless Sport Black
Megszűnt
Vladimír, Praha 9 - Střížkovflag
Értékelve: 2022. 03. 31., változat: Klipsch T5 II True Wireless Sport Black
Hitelesített vásárlás
Őszintén értékelem a fejhallgatót körülbelül 9 hónapos használat után. A “Sok másodpercig tartok vagy megnyomok valamit“ stílusú vezérlő próbálgatással működik, és soha nem szoktam meg. De ami a legfontosabb, az állandó kapcsolódási problémák rontják a minőséget. Többször visszaállítottam, bedugtam, kihúztam a fejhallgatót. egy darabig mindig dolgoznak, aztán maguktól megtörnek. Készüléktől függetlenül a gondok az órával, telefonnal, sőt a számítógéppel való csatlakozással vannak, tehát egyértelműen a fejhallgató oldalán. Ez most abban tetőzött, hogy az egyik kézibeszélő leválik a másikról, és nem párosul egyszerre. A gyári beállítások visszaállítása nem működik, a gyártó honlapján található eljárás nem működik (nyilván ez csak egy más modellből származó copy-paste – a fejhallgató teljesen máshogy reagál). A firmware nem frissíthető, mindig hibát jelez. Vissza fogom küldeni, ennyi pénzért csak egy parfümös nyomorult. Egy ilyen terméknél a megbízhatóság a döntő tényező, nem a dizájn vagy a fejlett funkciók.
Vízálló
jól tart a fülben
néha működnek
állandó párosítási problémák
elképesztő szintű támogatást a gyártó részéről
gyenge ellenőrzés
0 ×Jelentés

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10