Oldal frissítése

Vélemények: Klarstein Wonderwall Smart 300 W

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) Klarstein Wonderwall Smart 300 W témával kapcsolatban? Nálunk 3 felhasználó egyelőre 5 csillagból 3,7-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) Klarstein Wonderwall Smart 300 W termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) Klarstein Wonderwall Smart 300 W megvásárlása után te is írsz értékelést.
Klarstein Wonderwall Smart 300 W - Infrapanel
Klarstein Wonderwall Smart 300 W
Megszűnt
REJZR s.r.o., Praha 9flag
Értékelve: 2022. 03. 30., változat: Klarstein Wonderwall Smart 300 W
Hitelesített vásárlás
Visszatért. Vásároltunk egy másik gyártótól egy 120cm x 60cm-es panelt 800W teljesítménnyel és 2 méterig “működik“ a melegérzet. megpróbáljuk feltenni a mennyezetre az íróasztal fölé. Kiegészítő fűtésként, hogy az ősz folyamán ne kelljen az egész házat fűteni. Hidegebb őszi/tavaszi napokon is működhet. De ezt a technológiát nem tudom elképzelni elsődleges fűtésként.
mobil vezérlés működik
az íróasztaltól kis távolságban akár 1 méterig is működhet, amikor az ember úgy érzi, hogy süt rá a nap. De ez „csak” a melegség érzése. És tetszene a bal és jobb oldali panel, különben csak azon az oldalon érzed a meleget, ahol a panel van, a másik oldalon pedig a szoba hűvösségét
nincsenek hangok
Szerintem erősebb kivitelben kb. 800W működhet az íróasztal feletti mennyezeten ősszel - de télen a hidegben elsősorban más módon kell fűteni a helyiséget
a paneltől legfeljebb 1 méterrel egyáltalán nincs melegségérzetem
még egy kis helyiségben sem alkalmazható abban az értelemben, hogy megemelné a hőmérsékletet
Nem hinném, hogy elsődleges fűtésként működhetne, még akkor sem, ha erősebb panelek vannak a szobában
0 ×Jelentés
Vit Spirek RBV sro, Roudnice Nad Labemflag
Értékelve: 2020. 10. 05., változat: Klarstein Wonderwall Smart 300 W
Hitelesített vásárlás
Mobil vezérlés
Nulla termikus perzisztencia a hőfóliának köszönhetően. A termék nem rendelkezik kerámialappal vagy üveggel. Olcsó teljesítmény a pénzért.
0 ×Jelentés

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15