Oldal frissítése

Vélemények: Klarstein Norderney 2000 W, fehér

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) Klarstein Norderney 2000 W, fehér témával kapcsolatban? Nálunk 9 felhasználó egyelőre 5 csillagból 2,3-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) Klarstein Norderney 2000 W, fehér termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) Klarstein Norderney 2000 W, fehér megvásárlása után te is írsz értékelést.
Klarstein Norderney 2000 W, fehér - Konvektor
Klarstein Norderney 2000 W, fehér
Szállításra kész > 5 db
36 190 Ft
Kosárba
2,3
9 felhasználó értékelte
100+
vásárló már megvásárolta
40 %
vásárló ajánlja
Sajnos nem néztem meg alaposan mielőtt megrendeltem volna. Én annyit vártam volna egy hősugárzótól, hogy lehessen ki-be kapcsolni és a hőmérsékletet beállítani. Ehhez képest itt ágyúval lövünk verébre. Bonyolultabb, mint egy családi ház teljes fűtési rendszerének termosztátja. Egy hétre előre beprogramozható. Kérdem én minek? Ez egy hősugárzó. Mindezek mellett a kezelése nehézkes, nem logikus. Magyar nyelvű leírás nincs!!!! Pedig ezt törvény írja elő! A nyomógombok valóban használhatatlanok, a működésük esetleges. Talán a 80-as évek magyar Primo számítógépén volt ilyen rossz érintő billentyűzet.
KATASZTRÓFA, SENKINEK SEM AJÁNLOM. NINCS HOZZÁ MAGYAR NYELVŰ HASZNÁLATI UTASÍTÁS. KÉPTELENSÉG BEPROGRAMOZNI. EMIATT FOLYAMATOSAN 2000W-ON PÖRÖG. FELEJTSÉTEK EL. NULLA CSILI-VILI KINÉZET EGY FORINTOT NEM ÉR
NINCS
NINCS ANNYI IDŐM HOGY LEÍRJAM
Botrány, magyarnyelvű használati utasítás nincs hozzá. Én a franciát használtam, köze nincs ahhoz amit leírtak a tényleges programozással. Csili-vili de egy forintot nem ér. Képtelenség beprogramozni.
nincs
Nincs annyi időm, hogy leírjam. NEM AJÁNLOM. KÉNYTELEN VOLTAM LEGALÁBB 1 CSILLAGOT ADNI, KÜLÖNBEN NEM KÜLDHETTEM EL AZ ÉRTÉKELÉST.
Klarstein Norderney 2000 W. Amit rendeltem, használhatatlan
A készüléken egyik gomb sem működik, a készülék leírásai nem használható. Ha újra becsomagolom, akkor elviszik.
Családbarát is ilyen panelt használ!
Egyszerű kezelés, hamar befűti az üzletünket!
Nincs
Egy futotest kellett kiegészítésnek.
Jó dizájn.
A hangot nem lehet kikapcsolni. Továbbá a programozás nehézkes és nem egyértelmű. (Lehet h csak nekem)
Sajnos magyarnyelvű tájékoztató, kezelési leírás nélkül nem tudjuk használni.
Sajnos magyarnyelvű tájékoztató, kezelési leírás nélkül nem tudjuk használni.
Sajnos magyarnyelvű tájékoztató, kezelési leírás nélkül nem tudjuk használni.

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és az Ön beleegyezésével weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadja a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési hálózatokon.

További információ
Értem Részletes beállítások
P-DC1-WEB00