Oldal frissítése

Vélemények: Klarstein AeroVital manual, ezüst

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) Klarstein AeroVital manual, ezüst témával kapcsolatban? Nálunk 2 felhasználó egyelőre 5 csillagból 5,0-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) Klarstein AeroVital manual, ezüst termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) Klarstein AeroVital manual, ezüst megvásárlása után te is írsz értékelést.
Klarstein AeroVital manual, ezüst - Airfryer
Klarstein AeroVital manual, ezüst
Megszűnt
Anonim felhasználóflag
Értékelve: 2023. 10. 17., változat: Klarstein AeroVital manual, ezüst
Hitelesített vásárlás
Tökéletes mobil sütő, könnyen tisztítható, nem foglal helyet a konyhában, megbízhatóan működik és könnyen tisztítható. Automatikusan beállítom egy órára, és fokozatosan adagolom a hozzávalókat, attól függően, hogy mennyi időbe telik, amíg elkészül. Amikor elkészült, kikapcsolom a légsütőt, és hagyom, hogy a mechanikus időzítő automatikusan befejezze a sütést.
mobil
könnyen tisztítható
nincsenek digitális elemek, mint kijelzők, programok és hasonló szarságok, csak mechanikus hőmérséklet- és időbeállítások.
0 ×Jelentés
Vásárló, Divišovflag
Értékelve: 2021. 10. 30., változat: Klarstein AeroVital manual, ezüst
Hitelesített vásárlás
Olyan, mint egy sütő, csak gazdaságosabb és gazdagabb.
0 ×Jelentés

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05