Oldal frissítése

Vélemények: Keychron K3 TKL Ultra-Slim Low Profile Hot-Swappable Optical Red Switch - US

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) Keychron K3 TKL Ultra-Slim Low Profile Hot-Swappable Optical Red Switch - US témával kapcsolatban? Nálunk 2 felhasználó egyelőre 5 csillagból 4,0-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) Keychron K3 TKL Ultra-Slim Low Profile Hot-Swappable Optical Red Switch - US termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) Keychron K3 TKL Ultra-Slim Low Profile Hot-Swappable Optical Red Switch - US megvásárlása után te is írsz értékelést.
Keychron K3 TKL Ultra-Slim Low Profile Hot-Swappable Optical Red Switch - US - Gamer billentyűzet
Keychron K3 TKL Ultra-Slim Low Profile Hot-Swappable Optical Red Switch - US
Megszűnt
Ondřej, Valašská Bystřiceflag
Értékelve: 2022. 10. 15., változat: Keychron K3 TKL Ultra-Slim Low Profile Hot-Swappable Optical Red Switch - US
Hitelesített vásárlás
Ez az első mechanikus billentyűzet, amit kipróbáltam. Azért választottam a Red Switches-t, mert játékhoz ajánlották őket a kis válaszreakció, a billentyűleütésekhez szükséges kis erő és a csendes billentyűk szempontjából. A tesztelés után azonban azonnal rájöttem, hogy a szükséges szorítóerő túl alacsony. Így amikor játék közben a kezemet a wasd, a shift és a szóköz billentyűre tettem, még mindig véletlenül megnyomtam néhányat ezek közül a billentyűk közül. A membrános billentyűzetekkel ellentétben a lenyomás akkor is regisztrálódik, ha a billentyű nincs teljesen lenyomva, így a nagyon alacsony erőszükséglettel együtt a billentyűzet számomra használhatatlan, és vissza fogom küldeni.
Nagyszerű méret, hogy helyet takarítson meg az asztalon, és a kezek természetesebb pozícióban, közelebb legyenek egymáshoz játék közben.
Minőségi kivitelezés
Nagyon szép állítható háttérvilágítás
A túl alacsony billentyűleütési erő nem szándékos billentyűleütésekhez vagy gépelési hibákhoz vezet a gépelés során.
Nincs cseh nyelvű leírás a kulcsokról (ami számomra nem volt negatívum, és a termék nevében is szerepel).
0 ×Jelentés

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05