Oldal frissítése

Vélemények: KENWOOD M-9000S-S

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) KENWOOD M-9000S-S témával kapcsolatban? Nálunk 8 felhasználó egyelőre 5 csillagból 4,0-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) KENWOOD M-9000S-S termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) KENWOOD M-9000S-S megvásárlása után te is írsz értékelést.
KENWOOD M-9000S-S - Mini hifi
KENWOOD M-9000S-S
Megszűnt
Daniela, Seniceflag
Értékelve: 2024. 01. 08., változat: KENWOOD M-9000S-S
Hitelesített vásárlás
nagyszerű hangzás
0 ×Jelentés
Vlastislav, Sokolovflag
Értékelve: 2023. 07. 11., változat: KENWOOD M-9000S-B
Hitelesített vásárlás
A rendszer a dobozok és a hangszórók méretéhez képest nagyon jó hangzással rendelkezik. A zenei teljesítménye is jó, a frissítés után pedig simább a hangerőszabályozás és az angol nyelvű menü. Amit hiányolok, az a felhasználó által szerkeszthető equalizer. A Kenwood 2500 koronáért képes ezt az autórádiókba beépíteni, és jól csinálják, akkor miért ne tehetnék bele egy majdnem 8000 koronás rendszerbe? A kijelző méretén tényleg érdemes elgondolkodni. 3,5 méternél nagyobb távolságból nehéz lesz elolvasni a rajta lévő információkat. Ugyanakkor ugyanolyan hosszú lehet, mint a kijelző alatt lévő CD-fiók. Így a kijelző több kényelmet és lehetőséget biztosíthat. Ami igazán tragikus, az az energiatakarékossági rendszer (a használati utasítás 1.19. pontja). Ha a Bluetooth-jelforrásod nem a megfelelő szinten van (az én esetemben egy Sony lemezjátszó), akkor nem fogod meghallgatni a lemez egész oldalát. A rendszer 30 perc lejátszás után készenléti üzemmódba kapcsol. A Kenwood ügyfélszolgálati technikusának minden erőfeszítése ellenére sem sikerült megoldani ezt a problémát. Ezért javasoltam, hogy a frissítésekkel távolítsák el ezt a funkciót, vagy legalább adják meg a felhasználónak a lehetőséget, hogy a rendszer egy bizonyos idő után kikapcsolja magát. Ezt a funkciót szükségtelennek tartom.
Jó hangzás a dobozok méreteit figyelembe véve
Az internetes rádió nagyon jó (nincs szükség DAB-ra és FM-re)
Energiatakarékossági funkció, amely leállítja a rendszert Bluetooth lejátszás közben, amikor "üresjáratban" van.
kijelző mérete
nincs felhasználó által állítható equalizer
0 ×Jelentés
Radomír, Praha 1flag
Értékelve: 2023. 04. 29., változat: KENWOOD M-9000S-B
Hitelesített vásárlás
Egy korábbi Philips TAM4505 után vásároltam, amellyel nagyon elégedett voltam, azonban a garancia lejárta előtt a DAB elment. Nem javítható és visszatérítendő. Sok keresgélés, tesztek és vélemények olvasása után egyértelműen erre a készletre esett a választásom. Bár az ár 3000 CZK-val magasabb, az első benyomások megerősítik az összes vélemény következtetéseit (többek között. "Az év sztereója 2022/23" díjjal), hogy ez egy nagyszerű választás volt. Furcsa módon először olvastam a dobozon, hogy ez defacto japán JVC, és nosztalgiával emlékszem az első rendes és nagyszerű JVC rádióimra mind a "szobában", mind az autóban. Amit a tökéletes kialakítás mellett nagyra értékelek ebben a mini toronyban, az a teljesítmény és a tökéletes hangzás. És ez minden üzemmódra vonatkozik - funkciók. Abszolút tökéletes hangzás, és egy 5x5 méteres szobában hatalmas a mozgástér. A maximumot megpróbálni, amit csak lehet, nem opció..: -))) WiFi és SPOTIFY nagyszerűen működik, és különösen a mobilról történő vezérlés UNDOK apk segítségével. Ez kivétel nélkül minden üzemmódra igaz. Én is leporoltam a kiterjedt bakelit LP-diszkográfiámat, és annak ellenére, hogy a line-in teljesen tökéletes. Ha lenne egy apró kritikám ezzel az abszolút zseniális rendszerrel kapcsolatban, az a hangerőszabályzó lenne. Különösen az 5 és 8 közötti alacsonyabb szinteken érződik a zökkenőmentes beállítás hiánya. A lépcsőfokok túl durvák és ugrásszerűek. Szükség lenne egy sima vezérlésre vagy finomabb lépcsőzésre. Meglátjuk, hogy a JVC-KENWOOD a következő firmware frissítésnél tesz-e valamit ez ügyben. És talán még egy jelentéktelen apróság. Az LCD kijelző tökéletes, azonban a mini torony elején bőven van hely mondjuk egy 1 hüvelykkel nagyobb LCD kijelzőnek. Egyébként dicsérd és dicsérd újra.
Teljesen hibátlan. Nagyszerű hangzás, teljesítmény. Bár ez nem volt probléma, a mai firmware frissítés után is van cseh és beállított lépés hangerő hangolás. A design is nagyszerű. Tökéletes.
Nincs, különösen a mai (24.5.2023) firmware frissítés után már van cseh nyelv és beállított lépéshangerő hangolás.
0 ×Jelentés
Pavel, Pardubiceflag
Értékelve: 2022. 11. 14., változat: KENWOOD M-9000S-B
Hitelesített vásárlás
Hangzásilag jó
Vizuálisan gyönyörű első látásra
Az LCD kijelző úgy van eltolva, hogy a bal széle nem látható, így jelentősen oldalról kell nézni.
A Spotify ott van, de azt mobilon keresztül kell vezérelned (nem tudsz bejelentkezni a készüléken): / Nagy rendszerkésleltetés (LCD) felhasználónként. Például a hangerőszabályzó elég idegesítő.
0 ×Jelentés
Pavel, Praha 10flag
Értékelve: 2022. 04. 25., változat: KENWOOD M-9000S-S
Hitelesített vásárlás
DAB vétel és CD lejátszás terén úgy működik, ahogy kell.
A cél egy általános használatra szánt rádió beszerzése volt. Nincs igényem a nagyszerű zenére.
A DAB külső antenna nélkül is működik.
A WiFi kapcsolat problémamentes.
0 ×Jelentés

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10